Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi nem mer kezdeményezni akkor sem, ha egyértelmű a helyzet?
Ott aludtam multkor egy haveromnal, filmezést beszéltünk meg. Azt hittem egyértelmű ez mit jelent. De ő full zavarban meg cinkben volt, aztán végül csak aludtunk
L22
Mik voltak az egyértelmű jeleid?
Mármint én nem vagyok nagy hódító inkább visszahúzódónak mondanám magam,de ha valakit én el akarnék csábítani mindenképp egyértelműen tenném.
Ha filmezünk közelebb bújok, csak úgy a vállára hajtom a fejem. Ha nem húzódik el vagy nem feszeng akkor valószínű benne lenne,ergo mehet a következő jel.
Esetleg a karját végig simítom vagy a mellkasán tartom a kezem és simogatom. Onnan lehet lejjebb is menni.
De szerintem senki nem mondja hogy “gyere bssz meg szárazon” ergo kellene valami előjáték azt meg csókkal szokas indítani. Szoval beszélsz hozzá akar nehány hülye kérdés a filmmel kapcsolatban tök mindegy. Ha erdekled úgyis rád figyel majd nem a filmre. Aztán alapjáraton szeretünk arra nézni akivel beszélünk szoval ha rád nez te felemeled a kis kobakod a válláról és mélyen a szemébe nézve hallgatod. Ha eltéved a szeme az ajkaidra, esetleg közelebb hajol szabad a pálya. A csókot elmelyited, esetleg a nyakára is adsz puszikat,finoman megharapod és tuti beindul benne az a reakció amit te el akartál érni. De ha csak leulsz melle és elvarod hogy leteperjen és ott helyben a mennyekig dugjon megsúgom nem igy működik.
A fiúk is érző lények nekik is kellenek ingerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!