Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi nem mer kezdeményezni akkor sem, ha egyértelmű a helyzet?

Figyelt kérdés

Ott aludtam multkor egy haveromnal, filmezést beszéltünk meg. Azt hittem egyértelmű ez mit jelent. De ő full zavarban meg cinkben volt, aztán végül csak aludtunk

L22

2021. dec. 16. 23:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

[link]

2021. dec. 17. 05:49
 22/33 anonim ***** válasza:
16# ma már a lányok is olyan stílusban tudnak megnyilvánulni, hogy az ember csak pislog.
2021. dec. 17. 07:09
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, kérdező, ha egy lány nem tudja elérni hogy legyen szex, ott a lány a tutyimutyi.
2021. dec. 17. 07:12
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

mielőtt még a srácot mindenfélének elmondjuk, lehet meg volt rá a jó oka. Lehet nem akarta kihasználni a helyzetet, lehet nem is akar lefeküdni a lánnyal, lehet tényleg csak barátnak tekinti. Lehet másba szerelmes. Ezer dolog lehet.

Kicsit nagy a teher a srácokon és nagyon nem szép, hogy csúnyát mondanak rájuk, mert nem akarnak mindenütt dugni. Nekem is volt egy ilyen esetem, volt egy egész jó barátnőm, külföldön tanultunk mind a ketten és összehoztak, hogy mind a ketten magyarok voltunk, jófej volt, de nekem ő úgy nem tetszett, barát volt.

Lényeg, hogy eljött hozzám szintén filmezni szobámba, megnéztük, beszélgettünk, késő lett és megsértődve hazament. Azután meg megkaptam több barátnőjétől, hogy miért nem dugtam meg őt, azért ment, hogy lefeküdjön velem, ő még szűz volt és el akarta velem veszíteni a szüzességét és volt néhány nagyon csúnya kifejezés amit a fejemhez vágtak, hogy nem vagyok elég férfi...

Nem kell mondanom, a barátságunk a lánnyal megromlott és még mindig zavar, hogy egy rakat lány eldönti, hogy akkor velem valaki lefekszik és meg vannak sértődve, ha én meg azt mondom, hogy "bocs nem". Számomra fix kapcsolat kell és ha nem is szerelem, legalább egy szikra, ami beindít. És a lányban nem volt szikra.

2021. dec. 17. 08:14
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

24# Engedd el az ilyet. Ha ezek után ilyeneket vágott a fejedhez, akkor nem is volt a barátod. Hogy képzeli?! Mi lenne, ha TE fölmennél egy lányhoz és nem lenne szex, mert ő nem kezdeményezne vagy visszautasítana. És utána TE vágnád a fejéhez, hogy "nem vagy nő?" Meg b.zdmegelnél hogy mi az hogy meg se dughattad?? Miaz, hogy nem vagy férfi? Azért a lóf.sznak is van vége!

Ha meg rámászol, egyből te vagy a zsarnok férfi, aki "csak arra hajt"

Elmennek a francba az ilyenek!

2021. dec. 17. 08:28
 26/33 anonim ***** válasza:
76%

24# Meg tudod: megszokták, hogy ők döntenek. És akit meg akarnak szerezni, azt meg is kapják. Mert annyi sok kanos kisfiú lengi őket körbe, hogy nem ismerik a visszautasítás fogalmát.

Tőlem is ment már el csalódott lány aki mindenáron ott akart aludni és kábé így beerőszakolta magát az ágyamba, de én nem akartam, BOCSÁNAT, nem vagyok egy állat hogy csal úgy mindenkivel összefeküdjek! Küldtem haza mint a huzat.

2021. dec. 17. 08:31
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem mer kezdeményezni, hanem nem AKAR*, kedves kérdező.
2021. dec. 17. 08:32
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

25+26: kösz, jól esett. Még mindig zavar a téma ha eszembe jut, persze sosem magamat hibáztatom, inkább csak max annyit, hogy én sem voltam még annyira tapasztalt, hogy észre vegyem mire hajt a lány. Nem vagyok egy Adonisz, de volt 1-2 ilyen lány az életemben, akivel össze akartak ismerősök boronálni és nagyon rosszul esik, amikor jönnek a "barátok", hogy figyi, dugd már meg, ő szeretné. Ilyenkor egy utolsó senkinek érzem magam. Ha tetszik egy lány úgy, akkor nem kell noszogatni, hogy udvaroljak, de ha semmi számomra vonzót nem találok benne, akkor én nem vagyok rá képes, hogy szerelmeskedjek vele. Az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy pucéron elkap és leteper és ha sikerül felállítania a farkam, akkor nem hiszem, hogy ne teperjem le, viszont akkor sem lesz semmi kedvem neki örömöt okozni, az meg milyen lánynak jó??? Az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy a lány arra hajt, hogy ENGEM megdugjon és egyáltalán nem érdekli, hogy neki jó legyen.

Vagy azt hiszi egy olyan lány, aki ráhajt egy srácra, hogy akkor a srác mindent megtesz, hogy a lánynak és ne neki legyen jó? Ahhoz bizony szerelem kell.

27 amúgy jól írta, ha akart volna kezdeményezni, akkor kezdeményez

2021. dec. 17. 09:15
 29/33 anonim ***** válasza:
30%
Hát mert bals@$z. Az ilyen pasit csak letámadni megerőszakolni lehet.
2021. dec. 17. 12:12
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Te miket csináltál azt leszámítva, hogy ott aludtál? Engem elég sokszor visszautasítottak(párkapcsolatban is, miután már nem kívánt úgy…), az ember egy idő után már félve közeledik.
2021. dec. 18. 04:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!