Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi nem mer kezdeményezni akkor sem, ha egyértelmű a helyzet?

Figyelt kérdés

Ott aludtam multkor egy haveromnal, filmezést beszéltünk meg. Azt hittem egyértelmű ez mit jelent. De ő full zavarban meg cinkben volt, aztán végül csak aludtunk

L22

2021. dec. 16. 23:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem másztál rá? Alacsonyan repkednek a letutyimutyizások.

Gondolom végig csak filmezés volt, semmi utalás. (Azon kívül, hogy átmentél) én is szoktam filmezni lány haverokkal, ez még nem egy erős utalás.

Tipikusan az ilyen határozatlan nők szoktak mindent a férfira kenni...

2021. dec. 16. 23:27
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem Férfi és totál rutintalan a csajozásban. Van akinek kell egy kis extra noszogatás egyértelmű helyzetben is, más meg már az ajtóban nyomott volna egy csókot és belenyúl a bugyidba. Ez a szitu volt az amit ha később tényleg Férfivé érik az ismerősöd akkor utólag fogni fogja a fejét "húúúúú ha már akkor annyi vér lett volna a pucámban" 😂
2021. dec. 16. 23:27
 13/33 A kérdező kommentje:

Hát ja, kihagyni egy jó kefét...

Nemrég egy másik sracrol meséltem neki, akkor meg mintha féltény lett volna. Azt kérdezte hogy nem lenne jobb olyannal lenni, akit már ismerek?

Mit gondoltok?

2021. dec. 16. 23:33
 14/33 anonim ***** válasza:
63%
Azt gondolom, hogy tutyimutyi vagy. Ha nő létedre nem tudtad elérni, hogy rádmásszon, akkor te vagy a hibás.
2021. dec. 16. 23:34
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ha én azt mondom egy srácnak, hogy filmezni megyek és ő bepróbálkozna, az krva szarul esne, lehet ki is akadnék. Ha többet is akarok, akkor flörtölve mondom a filmezős estet vagy tolom a kacsintós fej meg a padlizsán emojikat vagy valami. De az hogy átmegyek, még nem ok arra, hogy rám másszon. És szerintem a legtöbb ember így van ezzel. Szóval szerencsétlen szerintem cssk nem akart egy pofont kapni ha bepróbálkozik. Sokszor azt hiszik a csajok, hogy olyan egyértelműen rebegtetik a pilláikat, de a pasik ebből kb semmit se vesznek észre.
2021. dec. 16. 23:35
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon suttyó stíluaod van.. vagy nem is vagy lány.
2021. dec. 16. 23:36
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#13: lol ez remek taktika volt hogy más pasikról dumálsz neki. Szerinted ezek után rád kellett volna mozdulnia?:D ha vannak más hódolói, akkor én se mentem volna rá, nem fogok versenyezni senkivel. Aki más csajokról dumál nekem, az menjen azokhoz. Ha te más pasikról magyarázol, az nem hiszem, hogy segít...
2021. dec. 16. 23:37
 18/33 A kérdező kommentje:
Már utána beszéltem másról
2021. dec. 16. 23:58
 19/33 anonim ***** válasza:
24%
Jaj ti is tudjátok, hogy ez egy egyértelmű szitu volt. A srác volt tutyimutyi. Azért nehogy már a csajnak kelljen rámászni, hogy meg legyen baxva.
2021. dec. 17. 01:12
 20/33 anonim ***** válasza:

Igazodjon ki az ember.Itt a masik azon agonizál hogy 3 randi utan felmerjen e menni a pasihoz mert az lehet szexelni akar.Nomost ha ő azt akar, és kezdeményez,akkor egy bunkó paraszt lesz.Ez itt meg azon kesereg hogy tutyimutyi a csavó mert nem rantotta le a bugyit filmezés alatt.

Eszem Fxom..

2021. dec. 17. 03:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!