Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet egy nő jobb, aktívabb az ágyban?
Egyes pózok aktív részvételt követelnek, ugye pl lovagló. De a legtöbb póznál a férfi irányít, adja a ritmust stb..
Mi az, amitől a férfi azt mondja, hogy "na, ez a nő nem csak úgy fekszik mint a farönk és várja, hogy megszeretgessék"?
1. Kezdeményezi a szexet ő is, lehetőleg több módon (szavakkal, simításokkal, csókokkal, szexi fehérneművel).
2. Ha ő van irányító helyzetben, te akkor is tudsz mozogni, csókolni, ölelni, simítani, ilyesmiket a legtöbb pózban lehet.
Szerintem az a legjobb, ha tényleg az a szándék mindkét fél részéről, hogy ráhangolódjanak a párjukra.
Számomra az a nyrő, ha a nő Befogadó, reagáló és odaadó, de hagy engem (többnyire) irányítani.
Tehát, Először is vevő a szexre, másodszor kimutja az érzéseit közben, harmadszor hagyja, hogy azért én irányítsak, de néha azért ő is dominál...
7: jogos amit írtál, és félreérthető az írásom, mert nem hangsúlyoztam ki, hogy a pasi mindent megpróbál amit csak el tud képzelni, de a nő reakciója ennyi. Ezt azért írom, mert konkrétan ismerek egy ilyen lányt, akinek két exével is nagyon jó barátságban vagyok és mind a kettő ugyanezt panaszkodta el.
A lány elvárta, hogy tenyerén hordozzák és úgy romantikázzanak vele mint a filmekben, de ha szexről volt szó, akkor hátradőlt és várta, hogy essen át rajta. Olyan meg, mint az orál szex, szóba sem jöhetett, ő csak annyit engedett, hogy használják a testét és kész. Neki ez volt az, hogy odateszi magát a szexben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!