Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy izgassam fel úgy a párom (férfi), hogy ne legyen feltűnő, hogy direkt csinálom?
Régebben sokkal többet kezdeményezte a szexet, és sokkal határozottabban. Mostanában mindig én kezdeményezek (soha nem utasít vissza, van kedve neki is, csak szerintem belekényelmesedett abba, hogy én majd úgyis kimutatom mit akarok).
Nekem ez kicsit lehangoló, szeretném ha megint olyan határozott lenne mint régebben. Ezért mindig megfogadom, hogy egy ideig nem kezdeményezek, hogy neki kelljen, csak aztán pár napnál tovább soha nem bírom. Ezért szeretném valahogy úgy felizgatni, hogy nagyon akarjon, de ne jöjjön rá, hogy direkt csinálom (mert akkor már megint ott tartunk, hogy ha közvetve is, de én indítottam a szexet).
Tudom-tudom, kommunikáció, de ebben pont az lenne a lényeg, hogy ne megbeszélés alapú legyen, hanem ő akarjon magától leteperni.
Esetlegesen előtte egy szexi lehajolás, vagy egy kivágottabb, átlátszóbb felső.
Vagy fürdés után menj el előtte egy törülközőben.
Nagyon mást sajnos nem tudok ajánlani.😕
Ne kezd te , várd meg amíg ő kezdeményez, de akkor még ne engedj neki.
Húzd az időt még vagy két napig és felfog izgulni hidd el rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!