Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem az ujjazást, ha magamnak csinálom?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 19:06
1/8 anonim válasza:
ha más csinálja azt mennyire élvezed?
2/8 anonim válasza:
Én inkább megfordítanám. Miért csinálod,ha nem élvezed? Csinálj mást,amit élvezel is!
3/8 A kérdező kommentje:
Azt nagyon szeretem.
2021. nov. 24. 19:09
4/8 anonim válasza:
Nyilván még nem jöttél rá a tökéletes technikára.
Mindig próbáld másképp. Más testhelyzetben, más mozdulatokkal, stb.
Nekem se sikerült elsőre élvezni magamnak.
Ha pasi csinálja nyilván abban plusz élvezet az is, hogy nem vagy egyedül…
5/8 anonim válasza:
Mert az emberek nem egyformák, mindenkinek máshogy jó. Nem élvezd magadnak az ujjazást semmi gond. A szexben még van olyan 50-100 egyéb dolog amit élvezni lehet :)
6/8 anonim válasza:
lehet nem izgulsz fel eléggé
próbáld meg eszközzel
és azt is megpróbálhatod, hogy fejben valahogy jobban felhúzod magadat, tehát már nagyon kívánd a dolgokat
7/8 anonim válasza:
Nem kel túltudományoskodni, hogy ilyen vagy olyan technika a jooo.
Csinálj mindent úgy, ahogy jólesik.
Fejben nem vagy eléggé beindulva sztem és koncentrálsz arra, hogy jó legyen.
8/8 anonim válasza:
Ne ujjazd magad, hanem inkább a csiklódat izgasd attól hamarabb élvezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!