Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Van még ilyen csikló orgazmusos nő??
Van pár hete új kapcsolatom (egy elvált, 40 éves, 2 gyerekes, nagyon csinos anyuka), úgy tud elélvezni, ha kézzel izgatom a csiklóját, de úgy (ilyet még sosem láttam), hogy az élvezés előtti pillanatokban (több másodperccel élvezés előtt) elnyomja a kezem és nem is lehet hozzáérni élvezés közben.
Van még olyan nő aki így tud, így élvez el?
Na pont Ő is úgy van ahogy írod, csak Ő még a finom izgatást sem szereti a bizonyos pont után, majd mondom neki, hogy próbáljuk meg egyszer, hogy nagyon finomra váltok amikor elvenné a kezemet.
Nem volt sok férfival (állítólag én vagyok a 3.), de sokat szexelt minden párjával, szóval azért gyakorlott, az, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, az nem a tapasztaltságtól függ, a nők 70-80%-nak nincs.
Én 37 éves, és valóban gyakorlott és tapasztalt.
" nők 70-80%-nak nincs."
Anők 70-80%-a tapasztalatlan rs nem volt még jo pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!