Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csiklóm "érzéketlen", hüvelyi orgazmusom meg sose volt még, akkor soha nem lesz semmilyen?
Érzéketlen alatt arra gondolok, hogy nem érzek ott semmi extrát, ha hozzáérnek, be se nedvesedek, és tök unalmas. Szerintem egyértelmű, de azért pontosítok, hogy nyilván nem volt csiklós orgazmusom se.
Belülről élvezem, meg jó érzés, csak soha nem mentem el úgy se, de arra a nők nagyrésze nem is képes. Szóval gondolom én se.
Így tényleg soha nem fogom megtapasztalni, hogy milyen érzés elmenni?
Ha élvezed belülről akkor ott érzékeny,van mit stimulálni.
Az hogy nincs kitartása a partnerednek,vagy neked a partnered bénázásához. Nem egyenlő az orgazmus képtelenséggel.
#1: Próbáltam. Nem segített.
#2: A partnerem egyáltalán nem béna, sőt! Én nagyon szeretem vele, nagyon élvezem, és nagyon be szoktam nedvesedni, csak elmenni nem tudok. Ettől függetlenül nagyon jó, csak kíváncsi lennék arra is.
"de arra a nők nagyrésze nem is képes"
Ez egy óriási hazugság. Több, mint fele képes rá azok közül, akikkel eddig dolgom volt.
#4: Akkor te pont olyanokat fogtál ki. Márpedig a nők nagyrésze tényleg nem képes rá.
#5: Hát igen, mentális bajok valóban vannak, nem is kevés.
#6: Azt utálom.
A 4-es vagyok. Persze elképzelhető, hogy olyanokat fogtam ki. De VALÓSZÍNŰTLEN!
Az, hogy a nők nagyobb részének nincs, nem azt jelenti hogy n képesek rá.
Nem mindegy...
9-es jol mondja.
A nők sokan beletörődnek abba a hitbe, hogy nem kéoesek rá.
Ez hülyeség. Igenis mindegyik képes rá. Csak idő türelem kérdése. A pasik nagy része meg ha elélvezett, már nincs kedve folytatni, mert azt hidzi csak a kemény farkával férfi :-).
Ugyhogy nyugi, el fogsz élvezni majd, de nem attól akivel most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!