Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a csiklóm "érzéketlen",...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csiklóm "érzéketlen", hüvelyi orgazmusom meg sose volt még, akkor soha nem lesz semmilyen?

Figyelt kérdés

Érzéketlen alatt arra gondolok, hogy nem érzek ott semmi extrát, ha hozzáérnek, be se nedvesedek, és tök unalmas. Szerintem egyértelmű, de azért pontosítok, hogy nyilván nem volt csiklós orgazmusom se.

Belülről élvezem, meg jó érzés, csak soha nem mentem el úgy se, de arra a nők nagyrésze nem is képes. Szóval gondolom én se.

Így tényleg soha nem fogom megtapasztalni, hogy milyen érzés elmenni?

2021. márc. 23. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég reménytelennek tűnik, ha a nyalásra azt mondod, hogy utálod. A kezed sem jó, így sosem lesz.
2021. márc. 24. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"de arra a nők nagyrésze nem is képes"

Szerencsére azért ez nem igaz.

Sajnos sokan összekeverik a "nem képes" és a "nem szokott" fogalmakat.

Csak ugye nem mindegy hogy milyen stimuláció ér, meg az sem mindegy mennyire érzed magad biztonságban és a partner el tud-e lazítani hozzá kellő képen.

Nem tudom hány férfival próbáltad eddig, de van aki csak többedik alkalomra fog ki olyan hapsit, aki ráérez a dologra. Ezzel egyáltalán nem azt mondom hogy mostantól a minőségre menj, mert az nem megoldás.

33F

2023. máj. 7. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírás történt. Szóval NE MENNYISÉGRE menj
2023. máj. 7. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmi szükségét nem érzem a hüvelyinek, volt már, de a csiklós erősebb jóval, így nyilván az a jobb. Kell a fenének a hüvelyi.
2023. máj. 7. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Oké 14-es, de a kérdezőnek az a problémaja hogy semmilyen nincs neki. Ezt anorgazmiának hívják.

Amúgy elég sok a "fene", akinek kell

33F

2023. máj. 7. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magas vérnyomásos vagy.
2023. máj. 7. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!