Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom, pedig az eleje fele squirting is volt. Mi a baj velem?
Oszinten szolva nem igazan erdekelt sosem a testem, nem tudom mi a jo, az elso szex elott sem maszturbaltam. Most hogy szexelek akkor se, egyezeruen nincs igenyem ra
Mostansag a squirting is nehezen megy, a csikloim meg meg sosem volt
Szerintetek lelki okai lehetnek?
Nem ismerem a testem, nem fedeztem fel es annyira sosem erdekelt
Illetve nagyon hamar elfaradok, amikor felul vagyok erzem mennyire jo de abbahagyom mert elfaradok
A kapcsolat nagyon jo, mindent megteszunk egymasert de sokszor nagyon benanak erzem magam mint szexelo egyen...
Az elso szex elott fogamzasgatlot szedtem egy eve, lehet ezzel is baj lehet?
Tipp? Hogyan erhetnenk el a gyonyort?
Ki kellene próbálni fogamzásgátló nélkül - a hormonok meg tudják változtatni a libidódat.
Hány éves vagy? Mióta szexelsz?
Az hogy ideírsz és ilyen kifejtősen mindenképp azt jelenti hogy szeretnél ezen változtatni. Mégha el is hanyagoltad eddig a tested. Tessék felfedezni magadat hogy milyen amikor magadnak csinálod, el tudod el juttatni magadat orgazmusig és spriccelősig.
Ha megismered magad akkor tudsz segíteni a másiknak is hogy megismerjen téged.
Kérdező: nem jelentette ki, csak azt írta, lehet, hogy az vagy.
Az jó jel, hogy kívánod, annak kéne utánajárni, mi is a gát benned.
Hát bocsánat előre, de :
Ha hozzádér a partnered és nem leszel libabőrös tőle, akkor az csakis egy lagymatag szenvedés lesz neked. Lehet hogy ő elélvez, de neked így soha nem lesz jó.
Sajnos azt kell mondjam, hogy nem illetek össze szexuálisan. Lehet, hogy a világ legrendesebb-aranyosabb pasija, de sajna vele van a baj, mert neki kellene ebből kizökkenteni tudni téged.
A másik, hogy kielemezve, hogy onnan nyomd erre az ujjad, vagy itt simogasd eminnen módon "megtanulva" szexelni (ez nem szeretkezés), az se jo semmire, hosszútávon se. Csak neked ez mai probléma, tudom. De 5 év múlva eszedbe jut, hogy na az a hülye a GYK-n milyen jól megmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!