Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "hajtja" mindenki a squirtinget? Sokan miért tartják annyira izgatónak?
Nem tudom. Valahogy ez is olyan lehet mint az anál: addig izgató nagyon még ki nem próbálod. Nekem több exemnél is sikerült kiprovokálni a jelenséget (aktus közben). Nem nagy szám.
Ellenben viszont takarítani kell utána. Akkor hasznos,ha a csaj fogamzásgátló miatt száraz, és síkosító kell. A squirt nagyon jól regenerálja a kiszáradó sikosítót.
Sokkal lényegesebb kérdés, hogy miért tagadják hogy az húgy.
Tudományos körülmények között bizonyították.
#3 Itt pont nem vizeletnek minősítik. Másrészt nekem is rendszeresen van, és azért ha más nem, a szagáról meg lehet állapítani az vagy nem az.
#1 Én is így vagyok vele. Pluszban még kellemetlen is, mert olyan mindjártbepisilek érzés előzi meg.
#4 Ez egész érthető magyarázat. :)
Látod hogy lepontozták a 3-as válaszom?
Fáj nekik az igazság, ez valószínűleg azért van, mert azok a lányok akik azt hiszik hogy nem az, valamilyen oknál cikinek, mocskosnak és undorítónak hiszik a pisit, amikor azt mondják hogy nem pisi, azzal nemesítik, és így már nem kell szégyellniük, holott alapból sem szégyen, de hát ők ebben a hitben élnek...
Azért hajhásszák szerintem ennyien, mert úgy van beállítva, mint valamilyen titkos technika, amivel valamilyen feldolgozhatatlan élvezeti asztráltérbe lehet lőni egy nőt. Más kérdés, hogy a megtapasztalói általában egy semlegesebb élményről számolnak be.
Amúgy én nem hajhászom, de számomra is izgatóak az ilyen jelenetek: a felhúzott láb kitárulkozása, a vad, durva ujjazás, a csajok meglepett arca és annak a hatalomnak az érzése, hogy olyat csinálok a lánnyal, amiről ő nem is gondolta, hogy létezik.
Viszont, ha hasonlóval próbálkozom az asszonynál, neki nem esik jól, szóval az urban legend dobozban tartom a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!