Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik spriccelve élveznek, nálatok hogy van ez? (lány vagyok)
Pár hónapja kezdtem el rendszeresebben maszturbálni (szűz vagyok), és bár eddig nem tudtam róla, de úgy tűnik, hogy spriccelek (nem, nem pisi, átlátszó és nincs olyan szaga, utána is olvastam). Mivel nem volt még soha orgazmusom, nem tudom, hogy mihez kéne viszonyítani, de hiába spriccelek akár többször egymás után, jó érzés, de egyáltalán nem 'járok másik világban' és összehúzódások sincsenek. Nektek hogy volt ez kezdetben? Lehetséges úgy spriccelni, hogy közben nem élvezek el? Vagy ez orgazmusnak minősül akkor is, ha nem feltétlen jobb mint előtte, és nem mondanám csúcspontnak? 18L
Privátokat NEM kérek, nem fogok válaszolni.
Elélvezésnél csak a fiúknál van hirtelen kilövellés .
Jobb lenne kézbe venni olyan könyvet,ami a nők nemi szervének a működéséről szó !!!
Csak tisztázandó
A spriccelés eddigi tapasztalatom {párom} és a beszélgetések alapján élvezéskor jön.
Nem érzed túl intenzívnek, semmit se érzel? Különböző erősségűek az orgamusok, egyénfüggőek.
Lány vagyok, tudok spriccelni.
Nem ugyanaz, mint az orgazmus. Érzésre sem.
Nekem akkor megy, ha gyorsan és erősen ingerelnek 1 pontot kb (nem a G pontomat).
Összehúzódások csak orgazmusnál vannak (ahogy ver a szíved, arra az ütemre).
Az meg más érzés teljesen.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!