Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs orgazmusom, pedig az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs orgazmusom, pedig az eleje fele squirting is volt. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Oszinten szolva nem igazan erdekelt sosem a testem, nem tudom mi a jo, az elso szex elott sem maszturbaltam. Most hogy szexelek akkor se, egyezeruen nincs igenyem ra

Mostansag a squirting is nehezen megy, a csikloim meg meg sosem volt

Szerintetek lelki okai lehetnek?

Nem ismerem a testem, nem fedeztem fel es annyira sosem erdekelt

Illetve nagyon hamar elfaradok, amikor felul vagyok erzem mennyire jo de abbahagyom mert elfaradok

A kapcsolat nagyon jo, mindent megteszunk egymasert de sokszor nagyon benanak erzem magam mint szexelo egyen...

Az elso szex elott fogamzasgatlot szedtem egy eve, lehet ezzel is baj lehet?

Tipp? Hogyan erhetnenk el a gyonyort?

2021. júl. 29. 14:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Persze, vegulis irtam h lelkileg se vagyok oke, maszturbalni se maszturbaltam, nem ismerem a testem de igen a baratom a hibas:D utolso, gondolom te nagy mester lehetsz hogy ennyire osztod az eszt

Ha nem illenenk ossze nem lennenk egyutt

A problemamra megoldast keresek, nem partner elhagyasi tippeket

2021. júl. 30. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is olyan könnyen adnak itt tanácsot annyira nem ismerve a helyzetet. Nekem pofám nem lenne.

Egyébként egy kapcsolatért van hogy küzdeni kell még ha benne is vagy hogy jó legyen. És erre azért az hogy nem vagy összeillő vele, meg hagyd el nem egy jó tanács...

2021. júl. 30. 13:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso, en is ezt gondolom. Ez a kapcsolat nagyon fontos nekem, nem veszekszunk, es harmonia van!. Amugysem akadtam ki az orgazmus miatt sose, elveztem nelkule is. Csak kivancsi vagyok ra, azert is kerdeztem

Egyebkent figyel ram, csak sokszor nincsenek nyugodt szexre idonk/alkalmunk, remelem tudunk ezen is javitani

2021. júl. 30. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!