Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozunk a squirtinggel de nem sikerül. Miért?
Ez a squirt ez baromság... az bepisilés csajok! Akárki akármit mond, milliószor leírtam már, nincsen semmiféle olyan mirigy, amely másodpercek alatt akár több deci folyadékot is tud termelni... ahogy a kérdező is írta végül is összepisilte magát, szerintem nincs ebben semmi rossz, engem például kifejezetten izgat, nyilván óvintézkedéseket kell előtte tenni 😁
A bepisilésnek is egyébként megvan ilyenkor az oka, szexuális izgalom hatására egyrészt a veseműködés felgyorsul, van akinél nagyon, az orgazmus közben különféle kismedencei izmok erőteljes összehúzódása végül is azt eredményezi, hogy kiszorítja a pisit a hólyagból, akaratlanul.
Nekem volt olyan barátnőm, aki kisebb nagyobb mennyiségben, de szinte minden komolyabb orgazmusnál összepisilte magát, egész egyszerűen nem tehetett róla...🤔
nem bepisilés, igaz tartalmaz vizeletet de teljesen különböző (érzésre is) spriccelni és pisilni. nekem intenzív ujjazáskor sikerül néha
23N
Nem megy mindenkinek.
Én 29 éves vagyok, néhány hete jutottam el oda, hogy mikor elélvezek, spriccelek. Először nem is tudtam mi történt, a partnerem is igencsak meglepődött 😂
7# "nem bepisilés, igaz tartalmaz vizeletet de teljesen különböző (érzésre is)..."
Te feltaláltad a fából vaskarikát. Tehát , nem bepisilés de tartalmaz vizeletet ...na ezt értelmezd nekem egy kicsit, légyszíves 🤔🤔
Egyébként igazad van ,tartalmaz vizeletet, csak tudod a nagyon nagy része vizelet, és némi hüvelyváladék, ezért néha egy picit más is az állaga...de attól még ez bepisilés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!