Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nő saláta odalent az kevesebbet ér mint aki baba?
Figyelt kérdés
A nemi szerv típusa menyiben csökkenti egy nő értékét?2022. febr. 16. 06:18
41/61 anonim válasza:
40# Kösd át a kábeleket odabent és értelmezd újra, amit írtam.
42/61 A kérdező kommentje:
41. Második és harmadik olvasásra is az van odaírva, hogy az a hülye aki hagyja magát kihasználni.
2022. febr. 16. 16:44
43/61 anonim válasza:
42# Nem én fogalmaztam így, de lényegében igen. (nem szeretem az ilyen divatszavakat, de nem a "simp" szót kerülgetjük?)
44/61 anonim válasza:
De ez a férfiakkal is ugyanígy van a kapcsolataidban, nem? Miért csak a lányokra vetíted ki?
Plusz nem mindenki meghallgatni szereti a problémákat a másiktól. Valaki megoldást ajánl, valaki elvisz bulizni, megint más békén hagy, mert ő is ezt szereti, ha neki van gondja.
De hogy innen hogy jön az, hogy saláta/baba??
45/61 A kérdező kommentje:
44. Nem, nem így van a férfi barátaim normálisan viselkednek. Egyik se küldött el avval hogy egyszer már elmondtad, többször nem érdekel. Én bezzeg honapokig hallgattam mikor ők voltak így.
“ De hogy innen hogy jön az, hogy saláta/baba??” Haragszom az exemre amiért megcsalt.
2022. febr. 16. 16:53
47/61 anonim válasza:
Már bocsi de nem a világot kell okolni azért mert megcsalt hanem magadat mert olyan lánnyal jöttél össze aki ilyet tett kidobod elküldöd a k. Anyjába kihevered és éled tovább a kis életed ennyi a történet
48/61 anonim válasza:
45# Nézd, nekem vannak lány barátaim, akikkel meg tudom beszélni a párkapcsolati problémáimat. Nyilván nem úgy, hogy nyaggatom őket vele, hanem ha érdeklődnek, beszélgetünk, kérdezik, mi van velem, akkor adott esetben megosztom velük életem apró történéseit, amit épp fontosnak vagy érdekesnek tartok. És nyilván ez az érdeklődés kölcsönös. Mi a titka? Nem kell követelőzni, vádaskodni meg egyéb módon frusztrálni a másikat. Biztos van/lesz, aki téged is meghallgat. Keress ilyen lányt! (emúgy én sem értem, miért a lányokra van ez kihegyezve)
49/61 A kérdező kommentje:
Persze a nőket mindenből ki kell mosdatni. Ők tökéletesek, csak mi férfiak vagyunk szarok.
2022. febr. 16. 17:07
50/61 anonim válasza:
Ezen kommentek felét férfiak fogalmazták meg feléd. Érdekes, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!