Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nő saláta odalent az kevesebbet ér mint aki baba?
26# Én nem érzek Meta válaszában rosszindulatot.
Amúgy nekem azért bűzlik, hogy a jófiús kérdésed után egyből bedobod a baba/saláta kérdéskörét. Én is kedves szoktam lenni a lányokkal alapból, de eszembe nem jutna így feltenni egy kérdést, plusz sajnos az élet olyan, hogy valaki vagy viszonozza a jófejséget, a segítséget és a törődést, valaki meg nem. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, nem követelheted ki az emberektől, hogy neked az JÁR, csak mert te olyan jó fej voltál valakivel.
"És még mielőtt elkezdenéd jelzem nem a pasija akartam lenni, csak annyit szerettem volna hogy ők is meghaltassanak mikor nekem volt bajom"
Nincs ezzel semmi baj, sőt, korrekt részedről. hogy jelzed a lány felé a szándékaidat.
2022. febr. 16. 16:15
Az hogy ilyen megkeseredett bizalmatlan vagy és mindent végletekben látsz nem segít abban hogy kialakíts normális kapcsolatot vagy akármit. Nem mindig másban kell keresni a hibát és nem másokat kell megkövezni el kell engedni a nagy egót és leesni a földre te is hibázol te is tévedsz, merd beismerni magadnak nem leszel rosszabb ettől sőt csak jobb. Nem az a hibás aki kihasznál hanem az aki engedi, ha összejössz egy olyan csajjal aki fűvel fával csal nem a csaj a hibás hanem te, mert összejöttél vele. Ezeket a dolgokat kell megértened...
valaki meg nem -> vagy nem* (bocs, már másol járt a gondolatom, mire végigírtam a mondatot)
Nem szántam rosszindulatnak, szimplán zavar, hogy azért mert meghallgatsz, neked járna egy patron, vagy bármi. Ez nem jófejség.
2022. febr. 16. 16:18
35/61 A kérdező kommentje:
31. “ Ebből kiindulva akkor sem lehettél kedves” Ha nem lett volna mit kihasználni akkor mégis hogy zajlik az ilyesmi.
36/61 A kérdező kommentje:
34. Még egyszer mondom nem patront akartam. Én meghallgattam őket, megvigasztaltam őket, szerintem jogos elvárás hogy ezeket visszaadják. Még csak az se kellet volna hogy annyi energiát tegyenek a dologba mint én. De nem ha nekem volt bajom én fogjam be. Meg a férfi nem sir. Meg ilyenek aztán leléptek.
36# Természetes, hogy van benned egy igény arra, hogy mások viszonozzák az értük tett gesztusokat, mindenkiben van, bennem is. Viszont nem várhatod el, ez önmagában nem egy jogalap. Ezen van a hangsúly. Ha azért teszel meg valakiért valamit, hogy ő azt viszonozza, akkor az nem jófejség, szimplán egy érdekkapcsolat.
2022. febr. 16. 16:27
38/61 A kérdező kommentje:
37. De szerinted ez komolyan úgy működik hogy mikor a másiknak baja van és emiatt panaszkodik, akkor azt számolgatom hogy mit lehet érte később kérni?
Nagyon nem.
Dehát ugye muszáj a férfit rossznak beállítani akkor is mikor egyértelműen kihasználjátok a másikat.
38# Csak azt az embert használják ki, aki hagyja. Kivéve ha erőszakkal kényszerítenek valamire, vagy kiszolgáltatott helyzetben vagy, de az már egy egészen más kategória.
2022. febr. 16. 16:36
40/61 A kérdező kommentje:
39. Ja értem. Én vagyok a hülye hogy mikor a másiknak baja van akkor megkérdezem hogy mi az. Azt kéne mondani meny a francba.
Kapcsolódó kérdések: