Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy nagyon friss kapcsolatban a párotokkal sétáltok a piacon, vesztek kígyóuborkát, vagy azt olyankor inkább kihagyjátok, mert ciki lenne?
Eleve nem lenne olyan párom, aki felnőttként is egy kanos 14 éves szintjén van és úgy képzeli el az életet, hogy egy nő mindent kényszeresen feldug magának, ami a keze ügyébe kerül és befér a lyukba.
Tipp: ha valaha is barátnőt szeretnél a jobb kezeden kívül, akkor te is felejtsd el ezt a f#szságot.
Szoktam, mert az egyik kedvenc egészséges csemegém és mindig teszek a salátába.
Értelmes emberek nem azon gondolkoznak, hogy a másik vajon ezt fogja-e szopogatni (egyébként nem).
Nehezen hiszem el, hogy vannak ennyire buta felnőttek...
Mi ciki van egy uborkában? Simán megvenném, eszembe se jutna, hogy ebből ő esetleg valami "rosszra" gondol. Látom a #-ből, hogy mire gondolsz, de szerintem közel sem olyan gyakori kajával önkielégíteni, mint azt a kamasz fiúk gondolják, én legalábbis még életemben nem dugtam fel magamnak sem uborkát, sem répát, sem semmi hasonló dolgot.
De a kérdésed biztosan nem a FELNŐTT párkapcsolatok kategóriába tartozik, szerintem 12 éves kor felett senkinek sem jut eszébe ilyen baromság amúgy sem.
Veszek,csak szeletelve kérem... :)
Banánt sem veszek többé..
Virslit sem... Semmit ami 5 cm-nél hosszabb...
Ilyen beteg kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!