Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nő saláta odalent az kevesebbet ér mint aki baba?
Hát....azért jó a baba mert az szép, szexi, izgató, a saláta meg hát olyan trancsirizott, nem annyira szép mint pl egy cicanyelves vagy egy baba punci.
De nem ez a döntő, ha jó az összkép, akkor kb huszadrendu a punci fajtája nálam pl.
24# Na látod, ez egy egészen más vetülete a problémádnak. Akkor lehet, hogy nem a saláta/baba vonalon kellett volna kiírnod a kérdést, hanem azt kifejtened, amit az előbb leírtál.
Egyébként gyakori élmény ez, több barátom panaszkodik erről, hogy a nők kihasználják, holott szerintem szimplán nem ért a jelekből, nem tudja, mikor kell nemet mondani (adott esetben) egy nőnek.
#24:
Ebből kiindulva akkor sem lehettél kedves, csak hagytad magad kihasználtatni. A klasszik jófiúk nem ilyenek.
25. Írtam már ki erről is kérdést. Megmagyarázták hogy ez nem ugy működik hogy én segítek a másiknak az meg utána ezt visszaadja. És még mielőtt elkezdenéd jelzem nem a pasija akartam lenni, csak annyit szerettem volna hogy ők is meghaltassanak mikor nekem volt bajom.
Ja hogy ha segítséget kérnek akkor nemet kell mondani nekik, kösz ezt megfogadom. Csak ne csodálkozzatok amikor majd egy férfi se áll szoba veletek.
“Csak ne csodálkozzatok amikor majd egy férfi se áll szoba veletek.”
Oké, de most nem itt tartunk, hanem hogy veled nem áll szóba senki, nem velünk. Talán nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!