Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nő saláta odalent az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nő saláta odalent az kevesebbet ér mint aki baba?

Figyelt kérdés
A nemi szerv típusa menyiben csökkenti egy nő értékét?

2022. febr. 16. 06:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
40%

Óvodás dolog amúgy. Aki volt nővel, annak ez az 1000+1. tényező, ami fontos. Annyira nekem sem kedvencem a baba leszbikus kapcsolatban, de még mindig a nőhöz rendelődik a szerv, mint fordítva. Tehát nemcsak egy vaginát látok benne.

Nem mellesleg arra alapozom, hogy férfi írta ki a kérdést, mivel a szerszám mérete is kizárólag őket érdekli. Csak itt Gyakorin nem bírják ezt felfogni.

2022. febr. 16. 07:59
 12/61 anonim ***** válasza:
80%
10es vagyok azzal még kiegészíteném hogy nem csak ez a 2 féle punci van
2022. febr. 16. 08:03
 13/61 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Ehhez hasonló apróságokon csak ti nők szoktatok fennakadni, mi férfiak nem.
2022. febr. 16. 08:04
 14/61 anonim ***** válasza:
0%
Fene tudja. Bennem sosem volt kétség, hogy vonzó a sajátom. Partnereimnél sem volt ilyen soha.
2022. febr. 16. 08:06
 15/61 anonim ***** válasza:
79%
11# Amúgy szerintem ez a dilemma is csak a gyakori univerzumban létezik. Élő emberrel még nem találkoztam, akinek ez tényező lenne.
2022. febr. 16. 08:06
 16/61 anonim ***** válasza:
23%

#15:

Paranoid skizofréniára emlékeztetnek ezek a dilemmák. Őszintén, normális embernek nem jutnak eszébe szerintem.

2022. febr. 16. 08:09
 17/61 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ilyeneket is annak van ideje elemezgetni, aki egy lányt sem tud felszedni egyébként, de fullba nyomja (a kretént) a Kiskegyedből ellesett elvárásokat, hogy milyennek kellene lennie egy nőnek.
2022. febr. 16. 08:10
 18/61 anonim ***** válasza:
66%

17# Most majdnem azt írtam, hogy akiben ez a dilemma egyáltalán felmerül, arról mindössze egy valamit állíthatunk biztosan: hogy már látott életében legalább két puncit.

De közben rájöttem, hogy ez sem igaz, mert lehet, hogy szimplán elleste valahonnan ezeket a jelzőket (mondjuk pont innen a gyakoriról) és úgy puffogtatja őket mint én a patronokat vasárnapi bableves után.

2022. febr. 16. 08:25
 19/61 anonim ***** válasza:
69%

#18:

Egy Prosectura jut eszembe erről:

“Lassúztam az adzseszkóra,

Nem volt lóvém kotonra,

Hipermangán oldatba lógattam a farkam.”

😆😆😆😆

——-

Biszexuálisként volt/van hosszabb-rövidebb kapcsolatom lányokkal. Soha nem merült fel ez a kérdés egyikőjükben sem, bennem dettó nem.

2022. febr. 16. 08:28
 20/61 anonim ***** válasza:
0%
*Prosectura idézet
2022. febr. 16. 08:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!