Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú barátom fizetne azért hogy megalázom az normális?
Figyelt kérdés
Jó barátok vagyunk, ti mit mondanátok neki?2022. febr. 16. 00:34
21/26 anonim válasza:
Bárcsak találnék ilyen csajt xd. Nincs ebben semmi rossz, ez játék.. Ha mindketten élvezitek, miért ne?
22/26 kovpet válasza:
De akkor már rendesen csináld. Parancsolj rá, hogy vetkőzzön meztelenre. Aztán térdeltesd magad elé és csókolja meg a kezed. Meg a lábad.
Nyalathatod a talpad is vele, ha szereted.
Meg ülj az arcára (ruhában vagy anélkül). Fogd be az orrát közben.
Fektesd a térdedre és fenekeld el.
Parancsolj rá, hogy elégítse ki magát, majd, ha már látod, hogy menne el, akkor, hogy hagyja abba.
Fektesd a kádba és pisild le az arcát vagy a farkát.
Mondjuk az ilyesmit játszótárssal szokták csinálni, nem jó baráttal. Jó barát számomra legalábbis, de kizárja a szexet.
23/26 anonim válasza:
Én is simán fizetnek.. Dr nincs kinek
24/26 anonim válasza:
En is fizetnék lánynak, esetleg aki úgy gondolja, írjon :)
25/26 anonim válasza:
Én is szívesen fizetnék alázásért.
Fizetőképes csicska vagyok.
26/26 anonim válasza:
Ennyi szanalmas embert atya eg 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!