Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Arra vágyom hogy egy idősebb urat szolgáljak, szeretnék engedelmes szolgája lenni egy domináns idősebb úrnak, tudom hogy megalázó de épp ez izgat benne hogy megalázzon
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 16:04
2/9 anonim válasza:
Szerintem az. Amúgy az a röhej, hogy valamennyire az alávetett dolog az én fantáziámat is felcsigázza, de megcsinálna valószínűleg akkor se tenném élőben. Ha meg valaha lenne párom, nem valószínű, hogy ilyet szeretne csinálni.
L
3/9 anonim válasza:
gyakori, én is erre vágyom, kiszolgálni az aktiv urakat dev szerintem passzivként ez a feladatunk. ugyhogy ha valaki szolgájának fogad légy lelkes és szolgakész
4/9 anonim válasza:
Én biszex passzív vagyok.
De én rohadtul nem akarok senkit se szolgálni, az oké hogy leszopom a parteremet.
De én nem akarok szolgálni senkit, és sose leszek szolga kész.
5/9 anonim válasza:
Szia, én kevésbé vágyom a megalázásra, de az idős urakból jól meg lehet élni.
Több éve jól keresek csupán csak azzal, hogy bugyiban és melltartóban takarítok náluk.
7/9 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Nem tudom elképzelni, hogy megalázkodjak a másik előtt, vagy, hogy megalázzam.
8/9 anonim válasza:
Én simán kipróbálnám milyen lehet. :)
9/9 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok én is nagyon vágyom a szolga szerepre ! Felizgatnak az idősek főleg ha szakállas sokszor elképzelem hogy a számba kakil vagy szopoma talpát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!