Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet túllenni a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túllenni a szexuális erőszakon?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátnőmet (lakótársam is, 23 éves lányok vagyunk) erőszakolták meg egy hónapja.

Feljelentés megvan, az az állat előzetesben, de a barátnőm még mindig nagyon szenved. Pszichológushoz jár, de azt mondja, semmit sem ér.

Ráadásul minden nap órákat áll a forró zuhany alatt, mintha le akarná mosni magáról ezt az egészet, de folyamatosan sír, hogy mocskosnak érzi magát.

Nem tudom, hogy segítsek neki...

2022. febr. 15. 23:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%
Az meg, hogy takargatod itt az erőszaktevőket az elképesztő. Majd ha neked nekedmegy egy fogatlan takarítónő mert olyan büdős és ápolatlan suttyó, hogy máshogy nem kap férfit, és megerőszakol, akkor majd megkérdezem jó élmény volt-e. :) Idióta. Még megmagyarázod, hogy a nők tehetnek az erőszakról? Miért? Az öltözéke miatt? Vagy mert nem állt szóba valami random csicskával? Gondolom az a szegény szegedi orvostanhallgató nő is megérdemelte akkor, hogy őt is meg a párját is megölte egy ilyen fogyatékos szar nem? Hát csak esélyt kellett volna adni szegény nyomoréknak. :)
2022. febr. 16. 13:03
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
19 egy erzelmi nyomorek no akivel beszelgetni nem lehet, ures a feje konnyen talal maganak part, de a ferfi nem, mert a no szelektal. Nokent te ezt nem fogod megerteni, csak akkor tapasztalnad meg ha ferfi lennel.
2022. febr. 16. 13:03
 23/33 anonim ***** válasza:
80%

20

Ez a réteg kicsi, és törődj bele, hogy abba a kis, szar rétegbe tartozol. Takarodj pszichológushoz, ne ránk vetítsd a szarod.

2022. febr. 16. 13:08
 24/33 anonim ***** válasza:
80%
Jah, és mi átlagos pasik (nem 120kg, nem gyufaszál vékony, lelakott, 80iq-s állatok, hanem az igazi átlagos) is válogatunk. Tévképzeteid vannak, amit súlyos pszichiátriai zavarok okoznak. Ne ránk vetítsd, hagyd békén az átlagos pasikat
2022. febr. 16. 13:09
 25/33 anonim ***** válasza:
72%

Jaj ne magyarázd már meg a nők önbizalmával, hogy valaki akinek annyi vér nincs a farkában, hogy kezdeményezni tudjon ezért marad egyedül. :DD

A te logikád szerint akkor menjünk vissza a középkorba amikor 15 évesen mindenki megházasodott ha akart ha nem, és akkor az összes nyomorék tudott dugni, na nem is volt a nőknek semmi beleszólása a saját életükbe. Régi szép idők. Ja nem...

Az, hogy egy faszi mindenféle nővel beérné csak lyuk legyen a lába közt az a saját szegénységi bizonyítványa, és egy normális férfi nem így szelektál mert nem egy ösztönlény aki csak a szexnek él.

Nőknél szintén, lehet az egybites paraszt összejön valami hülyével, de egy intelligens nő kicsit szélesebb spektrum szerint fog keresni. Az, hogy valaki erőszaktevő lesz az a saját frusztráltságából fakad, hogy annyira nem tudja túltenni magát a csalódáson, hogy inkább erőszakhoz folyamodik. Ahelyett hogy keresne egy pszichológust, vagy elmenne kondizni hogy kiadja a feszültséget. Ha valaki úgy néz ki meg úgy is viselkedik mint egy teleszart búvárruha, az ne lepődjön már meg könyörgöm.

Elsősorban férfiként magatokra kellene erőltetni némi önbizalmat, nem a nőkre köpködni meg azokra a férfiakra akik tesznek a saját sikerükért.

2022. febr. 16. 13:11
 26/33 anonim ***** válasza:
80%

De nem fogják felfogni 25-ös, mert ahhoz, hogy az ember pszichológushoz menjen ÖNKRITIKA KELL. Az nem önkritika, amit ő csinál - az pontosan az ellentéte. Az, hogy elmondom "jajj szar vagyok, mert A NŐKNEK NAGY AZ IGÉNYE(?????)" az nem önkritika.

Kibszott átlagos kinézetű vagyok, persze dumám mondjuk pont van, de pont nem olyan, mint ez a barom elképzelni. Nem a bugyit lebeszélő dumám van, hanem magas IQ-m, meg hiperaktivitásom, ergó állandóan beszélek, és tudok is miről. Ennyire egyszerű, mindenki domborítsa ki azt, ami értékes benne. Ha valakiben semmi érték nincs, hát az meg mit vár? De ne állítsuk már be az átlagot olyannak, akiben érték semmi. Ez az alsó nem is tudom, 5%. Én nem is értem az egészet, ezek tényleg a monitor előtt ülnek egész nap? Hát nem látják hány átlagos pasi van mindenféle nővel, átlag alattitól kezdve a nagyon csinos, széppel is? Mert én ezt látom. Én kimegyek, de már az ismerősi körben is ezt látom, a nők sokkal inkább hajlandóak megalkudni egy rövid idő után, már, ami a kinézetet illeti. Mert, az inceleknek ez okozza a hatalmas tévhitet - az átlag nő valóban nagyon vonzó, az átlag pasi viszont, pasi szemmel nézve nem az. De a nőknek ezekszerint igen. Amúgy is, az IQ az új szexy, nem az izom. Csak, ahogy mondtam, azért nyilván nem egy sikló vállas gyökérrel akar az ember lánya lenni, akit a nász alkalmavál nem hogy, az ágyig nem tud vinni, de esetleg fel sem tudja emelni.

2022. febr. 16. 13:19
 27/33 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként meg, sokszor az az ilyen tipusu embernek a gátja, hogy SEMMILYEN. Senki nem akar egy semmilyen, világfájdalomtól visítozó, gyökeret. Legyél kocka, legyél kocka stílusu (stílus, érted remélem mi az), halom kocka csaj van, vagy legyen 1 tetkód, meg egy fültágítód, hopsz, máris vevők lesznek rád azok, akik az ilyesmit szeretik. Legyen egy stílusod! Ez az egyik legnagyobb hiba, amit sokan elkövetnek - semmilyenek! Inkább leszek egy szar csávó, de olyan, akin látni mit képvisel, mint egy idióta, akire ránéz az ember, és tényleg csak azt látja, hogy az az ember azt sem tudja ki ő, mi ő. A megjelenés legtöbbször NEM A FIZIKAI ADOTTSÁGOK kérdése, hanem annak a kérdése, hogy én képes vagyok-e magamból egy olyan embert varázsolni, ami tetőtől-talpig azt sugallja, hogy TUDOM KI VAGYOK. Ez a vonzó, nem az izom.
2022. febr. 16. 13:23
 28/33 anonim ***** válasza:
29%
26 ez az 5% valojaban 55%
2022. febr. 16. 14:20
 29/33 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ezt támaszd alá hitelesen, vagy sajnos azzal kell vádoljalak, hogy vagy nem tudod mit beszélsz, vagy egyenesen hazudsz.
2022. febr. 16. 14:31
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
En az elet igazsgait irtam le, csak nektek faj az igazsag, remelitek hogy igy tobb privatot kaptok. Attol hogy leirjatok milyennek kell lenni, meg nem lesztek olyanok. Itt a gyk szexualitas kategoria fele ki van ehezve, fel evbe egyszer ha nohoz jut, azis oromlany
2022. febr. 16. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!