Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlag munkával napi 8-10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag munkával napi 8-10 órában dolgozó embereknek hogy van energiájuk még szeretőt is tartani feleség mellett lebukásmentesen?

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

🤣

Aha, ülnek egész nap a munkagépen.

Menjèl falat bontani samuval, meg hordjad betonnal teletöltött talicskát, nekem ne akard elmagyarázni, dolgoztam nem egyszer melósokkal, hazafele aki tehette döglött a kocsiban, nem fát szedett utána, meg nőt kúrt, örült hogy egyben van.

2022. febr. 12. 22:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Igazából kár volt válaszolni úgy látom, mert ami nem fér bele a rögeszmédbe az meg sem történt, csupán nekünk, földi halandóknak a demens agyunk szüleménye :)
2022. febr. 12. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Főleg! Mert itt annyian hazudoztok annyi félét hogy számolni is nehéz a kisebbségi komplexusotok kapcsán, mert pl kicsi a pöcsötök - aztán anonim módon, mintha nem lenne mindegy - akkor előadjátok mekkora szupermenek vagytok, aztán csak alapul veszem egy kórházi dolgozó, nővér munkáját, hogy ott micsoda hajtás van, pedig ők aztàn sokszor napi szinten benne vannak, tehát bírják az iramot, csak amikor mondják hogy délben enni ültek le, mert arra volt idejük, a nap végén meg totálisan hullák, nyilván az is egy kamuszagú hogy valaki egy kemény építőipar után még fával szórakozik - kötelességből esetleg, mert muszáj neki - majd még elmegy kúrni is egyet, miután reggel 4 óta talpon van, dolgoztam erdőn is, korra reggeltől estig, de megint nem volt senkinek kedve kúrni amikor hazament, 12 köbméter ölfa feldobálása utána a platóra amik 1-2 méteresek voltak, nektek egy a gyakori univerzumban szuperképességeitek vannak és mindekinek 20 cm, és rohadt sokàig bírja.
2022. febr. 13. 07:01
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom... pénzszállítóként dolgozok,napi 6-12 óra meló. Napi kb 40 cim, sok csajjal találkozom ezáltal és sok csajon látom hogy extran jófej velem csak rájuk kéne mozdulni és tortenne vagy tortenhetne valami. DE... felesegem van, ahol a szexualis eletunk elegge ingadozo. Ezert gondolkozom szeretőben de nekem is csak 24 órám van.... és nem, nem akarom elhagyni a párom mert szeretem. A szexen kívül tényleg minden tökéletes.
2022. febr. 13. 07:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha valami nem jó, leülsz vele beszélgetni, ha ő nem mutat felé érdeklődést sokadjára se, utána tarts szeretőt, csak egy 24 óra kevés erre.
2022. febr. 13. 07:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a sofőrök nagy kurogepek. Munkájukról adodoan a sok figyelés, fizikailag viszont nem strapalodnak le. A hely is adva van hiszen a különböző gk. járművekben lehet.
2022. febr. 13. 07:30
 17/19 anonim ***** válasza:

StevenUp-nak teljes mértékben igaza van!

Ismerek nem 1-2 olyan srácot akik az építőiparban húzzák az igát több éve és folyamatosan csaljak a feleségüket, barátnőiket.

Voltam régebben ilyen brigádban. Nap végén mikor már hulla fáradtak voltunk ezek az elmebeteg barmok elmentek és partiba nyomtak egy prostit és ezt kb minden nap.

Aki szeretőt tart, vagy titokban prostizni jár az azért teszi mert otthon nem oké valami, általában ott a gyerek, a nő nem tud foglalkozni a férfival stb...

De vannak esetek amikor minden oké otthon, megvan az a két három napi egy szex, de ez mellett is kell neki egy punci.

Amúgy a szeretoi viszony teljesen kényelmes dolog, főleg ha a másik fél is tisztában van a dolgokkal és teljes mértékben lojalisan áll a pasihoz.

Szerintem fizikailag nem annyira fárasztó, főleg úgy, hogy igazából feltölt az új mellékpunci energiával, életerővel, mint a varazsbab a DB-ban.

2022. febr. 13. 09:49
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 09:49

Hiába magyarászkodsz. Akinek van ereje és lehetősége másik nőt dugni a sajátján kívül, az itt biztos hogy semmi fizikai munkát nem végez azért, mert egy válaszoló végigjárta az élet iskoláját és ő mindent látott már :D

2022. febr. 13. 11:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kemény fizikai munkával szinte biztos hogy nem ez a jellemző arányában.
2022. febr. 13. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!