Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag munkával napi 8-10 órában dolgozó embereknek hogy van energiájuk még szeretőt is tartani feleség mellett lebukásmentesen?
🤣
Aha, ülnek egész nap a munkagépen.
Menjèl falat bontani samuval, meg hordjad betonnal teletöltött talicskát, nekem ne akard elmagyarázni, dolgoztam nem egyszer melósokkal, hazafele aki tehette döglött a kocsiban, nem fát szedett utána, meg nőt kúrt, örült hogy egyben van.
StevenUp-nak teljes mértékben igaza van!
Ismerek nem 1-2 olyan srácot akik az építőiparban húzzák az igát több éve és folyamatosan csaljak a feleségüket, barátnőiket.
Voltam régebben ilyen brigádban. Nap végén mikor már hulla fáradtak voltunk ezek az elmebeteg barmok elmentek és partiba nyomtak egy prostit és ezt kb minden nap.
Aki szeretőt tart, vagy titokban prostizni jár az azért teszi mert otthon nem oké valami, általában ott a gyerek, a nő nem tud foglalkozni a férfival stb...
De vannak esetek amikor minden oké otthon, megvan az a két három napi egy szex, de ez mellett is kell neki egy punci.
Amúgy a szeretoi viszony teljesen kényelmes dolog, főleg ha a másik fél is tisztában van a dolgokkal és teljes mértékben lojalisan áll a pasihoz.
Szerintem fizikailag nem annyira fárasztó, főleg úgy, hogy igazából feltölt az új mellékpunci energiával, életerővel, mint a varazsbab a DB-ban.
ma 09:49
Hiába magyarászkodsz. Akinek van ereje és lehetősége másik nőt dugni a sajátján kívül, az itt biztos hogy semmi fizikai munkát nem végez azért, mert egy válaszoló végigjárta az élet iskoláját és ő mindent látott már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!