Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik,ti hogy kezelitek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik,ti hogy kezelitek ha a barátnőtök segg részegen kerül haza,balhézik,,nem tudja mit csinál és nektek kel segiteni neki,de ő kötekedik balhézik részegen,hogy oldjátok meg??

Figyelt kérdés
részegen került haza a feleségem,de csak kötekedett,balhézott,és fetrengett a fürdőszobába..alig bírtam vele...

#részeg feleség
2022. jan. 5. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem szokott lerészegedni a feleségem.
2022. jan. 5. 14:29
 2/16 A kérdező kommentje:
ÖRÜLJ NEKI!!balhézik és kötekszi ilyenkor nagyon!!
2022. jan. 5. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Berakod a zuhany alá, kis hideg víz, nyomsz bele némi kávét, esetleg meghánytatod, és megvárod míg kijózanodik.

Amíg ilyen állapotban van, ugyan mit tehetnél? Észérvek ilyenkor úgysem működnek...

B verzió: otthagyod, balhézzon magában, és elmész míg kijózanodik.

2022. jan. 5. 14:31
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Ezért jó ha te vag, fizikailag és dominanciában is erősebb a párodnál.

De e mellett a részeg ember pont olyan mint akkor lenne ha kevesebb gátlása lenne. Ha veled veszekesni akar, de pl konfliktus kerülő alkat akkor ilyenkor derül ki. Azzal kénw foglalkozni, hogy mi a valódi gondja.

2022. jan. 5. 14:32
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen nő nekem alapból nem kell. Nálam ez nem szokás, csak iszogatni maximum.
2022. jan. 5. 14:32
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Cseréljünk

Úgy s*ggbe b*sznám olyankor

2022. jan. 5. 14:33
 7/16 A kérdező kommentje:
segiteni kell neki ilyenkor!!tudom..szeretem..sajnos most nagyon gáz volt..megjött neki..és kiboritotta az ősszes betétjét a wc-ben.én segitwettem neki ..de csak kötekedett..hogy ő tudja mit csinál..pedig segg részeg volt!!
2022. jan. 5. 14:37
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Abban a helyzetben tűzoltás a fókusz: segítek neki, vigyázok, hogy ne törjön össze, hányjon le semmit, sem saját magát, eközben nem veszek semmit magamra, amit a saját önutálata miatt rámolvas.

Utána elkezdem vele a beszélgetős munkát, hogy kiderítsem, mi baja. Miért iszik ennyit? Miért ennyire frusztrált? Miért van ennyire mélyen az önbecsülése?

2022. jan. 5. 14:45
 9/16 A kérdező kommentje:
csak nagy bulikkor sokott igy be baszni de akkor nagyon!!!!
2022. jan. 5. 14:47
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Meghánytatnám miközben hátulról rakom.
2022. jan. 5. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!