Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem csak dugás előtt hajlandó szájába venni a péniszem. Miután benne jártam már nem... ez sztem érthető, de másnál is így van ??
Figyelt kérdés
Persze ürülnék ha dugás után szopathatnám, de így nem lehet nála.2022. jan. 15. 22:06
A kérdező szavazást indított:
Nem szoktuk dugás után szájba tenni.
Nem zavar minket, utána is orálozunk.
69 szavazat
1/29 anonim válasza:
Én simán a számba veszem utána is, sőt a saját nedvem ízét is szeretem! 😚
Nem kell privi!
2/29 anonim válasza:
Utána is bekapom, ha bennem járt. Nem fogok a saját ízemtől undorodni.
4/29 A kérdező kommentje:
Én elfogadtam így a dolgot... pedig néha jó lenne ha kicsit meg tudnánk állni szex közben hogy kényeztessen a szájával :)
2022. jan. 15. 22:16
5/29 anonim válasza:
A saját testem íze, semmi gondom vele. Szex közben, vagy a végén is a számba veszem. De olyan pasival már találkoztam, aki nem nyalt, ha bennem járt a farka (amikor még nem élvezett belém, hanem csak berakta).
6/29 A kérdező kommentje:
Én akkor is szájon csókolom Őt ha már szopogatott előtte. :)
2022. jan. 15. 22:18
7/29 anonim válasza:
én nem kapom be, utálom a punci ízét, a pasim se nyal, dugás közben, után
9/29 anonim válasza:
Az enyém egyáltalán nem hajlandó. Nincs is szex régóta. Csak a gyerek miatt vagyok még vele.
10/29 A kérdező kommentje:
#9: Borzalmas lehet :(
2022. jan. 15. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!