Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlag munkával napi 8-10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag munkával napi 8-10 órában dolgozó embereknek hogy van energiájuk még szeretőt is tartani feleség mellett lebukásmentesen?

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 21:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Mert dolgozó emberek és van fizikumuk.

Nem az a dekoratív amit a konditeremben lehet magadra varázsolni, hanem ténylegesen van fizikum és ezzel arányos erő is bennük.

8-10 óra munka után simán elmennek fáért, vagy szépítik az otthonukat, vagy kurják mások feleségét a sajátjuk mellet

2022. febr. 12. 21:38
 2/19 anonim ***** válasza:
66%

Igen, ahogyan az 1-es írja, aki kurni akar, az kurni is fog. Volt, hogy a betonvas beleallt a nagy labujjamba tökig, lejott a köröm is, majd beszrtam úgy fájt, egészen a labujjam butykeig beleallt az a szar...

Alig bírtam hazamenni, de pont hívott a csaj, hogy menjek már át.

Nagy nehezen megfurodtem, ettem, vonatra ültem és elbicegtem a nőhöz, megdugtam...aztán belazasodtam, elfertozodott, kaptam tetanust meg osszevarrtak, utána is megdugtam.

Jó ez még fiatal koromban volt, nem tudom, hogy ma menne még, de szerintem igen.

2022. febr. 12. 22:01
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Èjjel òcska bicajjal tekertem 8 km t, megkergetett a kuvasz,aztàn ugyanez èjjel vissza de megèrte..
2022. febr. 12. 22:13
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
8 óra meló után megyek edzeni (igaz nem fizikai munkát csinálok, ezért kell a kondi, "csak" agyilag fárasztanak le). Aki félre akar kúrni az meg fogja találni hozzá az időpontokat is. Meg ismered a nótát: 8 óra munka után jöhet a 8 óra szórakozás 😂
2022. febr. 12. 22:15
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
3 asként fèlreèrtettem a kérdést. Nem szeretőhöz jártam csak a szerelmemhez egésznapi munka után. Ùgy értettem hogy hogyan van ereje vkinek még meló után csajozni. A szeretői statust mélyen elítélem , inkorrektnek tartom.
2022. febr. 12. 22:22
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Én is félreértettem a kérdést...
2022. febr. 12. 22:25
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Alfa ! Épp a te íràsodat olvasva èrtettem így félre èn is. Mindegy is, nekem is fiatal koromban volt, amikor a szerelmemért bàrmire képes voltam. Azert te sem voltál semmi!! Udv
2022. febr. 12. 22:31
 8/19 anonim ***** válasza:
43%

8-10 óra munka után, az szed fát, meg kúrja más nőjét aki valami gyárban van szalagon, megint önfényezés.

Menj el építőiparba dolgozni, úgy hogy reggel 4-kor kelsz minden nap, aszalódsz a napon a 40 fokos melegben 12 órát, majd még hazaérsz, megnézem hogy gyűjtesz te fát, meg kúrod más feleségét, de elmondom neked, örülsz hogy lyuk van a seggeden, eszel valamit és fekszel le, és még úgy se pihened ki magad teljesen.

2022. febr. 12. 22:41
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Lent a teremben meg sokkal jobb fizikumot tud összehozni az ember, főleg ha még fut is mellette, az hogy te dolgozol, főleg úgy ahogy írtam, arra lesz fizikumod hogy dolgozz, de kondid attól nem lesz.
2022. febr. 12. 22:43
 10/19 anonim ***** válasza:

ma 21:55

Ezer plusz egy építőiparban dolgozó ismerősöm van aki a fent vázolt dolgok mellet is megteszi amit írtam.

Attól még hogy neked nincs hozzá erőd, nem kell azokat a férfiakat degradálni akik simán megcsinàlák

2022. febr. 12. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!