Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag munkával napi 8-10 órában dolgozó embereknek hogy van energiájuk még szeretőt is tartani feleség mellett lebukásmentesen?
Mert dolgozó emberek és van fizikumuk.
Nem az a dekoratív amit a konditeremben lehet magadra varázsolni, hanem ténylegesen van fizikum és ezzel arányos erő is bennük.
8-10 óra munka után simán elmennek fáért, vagy szépítik az otthonukat, vagy kurják mások feleségét a sajátjuk mellet
Igen, ahogyan az 1-es írja, aki kurni akar, az kurni is fog. Volt, hogy a betonvas beleallt a nagy labujjamba tökig, lejott a köröm is, majd beszrtam úgy fájt, egészen a labujjam butykeig beleallt az a szar...
Alig bírtam hazamenni, de pont hívott a csaj, hogy menjek már át.
Nagy nehezen megfurodtem, ettem, vonatra ültem és elbicegtem a nőhöz, megdugtam...aztán belazasodtam, elfertozodott, kaptam tetanust meg osszevarrtak, utána is megdugtam.
Jó ez még fiatal koromban volt, nem tudom, hogy ma menne még, de szerintem igen.
8-10 óra munka után, az szed fát, meg kúrja más nőjét aki valami gyárban van szalagon, megint önfényezés.
Menj el építőiparba dolgozni, úgy hogy reggel 4-kor kelsz minden nap, aszalódsz a napon a 40 fokos melegben 12 órát, majd még hazaérsz, megnézem hogy gyűjtesz te fát, meg kúrod más feleségét, de elmondom neked, örülsz hogy lyuk van a seggeden, eszel valamit és fekszel le, és még úgy se pihened ki magad teljesen.
ma 21:55
Ezer plusz egy építőiparban dolgozó ismerősöm van aki a fent vázolt dolgok mellet is megteszi amit írtam.
Attól még hogy neked nincs hozzá erőd, nem kell azokat a férfiakat degradálni akik simán megcsinàlák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!