Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Szex előtt ugye nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Szex előtt ugye nem csak tenyereteket mossátok meg, hanem az ujjhegyeteket is?

Figyelt kérdés

Elvégre az kerül be oda...

Ugye ezt senkinek sem kell mondani?

2022. febr. 10. 11:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom mennyi igénytelen ember van itt
2022. febr. 10. 13:09
 22/26 anonim ***** válasza:
58%

Úristen milyen nők vannak. Ok, hogy alapból fürdés után szexelünk, de nem akadok fenn azon sem, ha spontán akció van, és nincs lehetőség sterilizálni a testrészeket. Vagy a te pasid domestossal mossa a farkát, és a fogát is?

Mi ennyire azért nem figyelünk a higiéniára, pedig ápoltak vagyunk, de nem fogom a hangulatot azzal elrontani, hogy a körmét ellenőrzöm. Érdekes, hogy még sosem kaptam el semmit emiatt.

Az ilyen nőkből lesznek az olyan anyukák, akik a széltől is óvják a gyereküket, aztán nem értik miért betegek állandóan.

2022. febr. 10. 13:33
 23/26 anonim ***** válasza:
94%
Alap rendesen kezet mosni!
2022. febr. 10. 14:11
 24/26 anonim ***** válasza:
6%

En nem mosok kezet soha . Ha nagy dolog kozben olyan lesz akkor azt is megtorlom es kesz .A vizet megkell inni !

Szex elott meg minek ? Annal finomabb minel tobb iz van rajta . Pizzabol is a sonkas gombas a kedvencem hat a puncibol miert lenne mas ?

2022. febr. 10. 15:21
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
Lehet én vagyok hülye, se még nem láttam olyat, hogy valaki külön mossa a tenyerét és külön az ujjhegyeit. Ha már valaki csak alá dugja a kezét, akkor normális estben az egész kezére jut víz.
2022. febr. 10. 20:56
 26/26 anonim ***** válasza:
68%

Seggtörlésnél a kezed ha szarszagú lesz akkor valamit nagyon nagyon rosszul csináltál. Alapon az nem lesz semmilyen se. Az meg más kérdés hogy én szarás után ki szoktam mosni. Tusfürdős budipapír majd leöntöm vízzel és utána megismétlem csak mosva a wc-n ülve.

Szex előtt pedig sokszor fürdök. Fürdés közben hajat is mosok ami a rövid haj miatt jobb is mint a körömkefe. Mindent kiszed a körmök alól is. Szóval ezzel nem kell foglalkozni. Az utca kosza meg nem érint meg mert kocsival járok. Amúgy naponta többször mosok kezet és az arcomat is megmosom. WC után otthon teljes körű mosás van a papírmunka után.

De mindemellett a hüvely környezete ha nincs agyon mosva akkor savas ami a bekerült bacik, gombák javát ki is nyírja azonnal. Elvileg az egészséges hüvelyflóra nagyon ellenálló.

2022. febr. 10. 22:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!