Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szex előtt ugye nem csak tenyereteket mossátok meg, hanem az ujjhegyeteket is?
Elvégre az kerül be oda...
Ugye ezt senkinek sem kell mondani?
A kérdésedre sok válasz érkezett, de egyik se elég jó neked :)
Az alap hogy fürödtök szeretkezés előtt, de ha csak dugni akartok mert rátok jött a görcs, baszod, akkor csak ott, és úgy basztok ahogy vagytok.
Ebből eddig nem volt probléma szerintem :)))
Hátööö én nem értem ezt. Undorító ha koszos utcai kézzel elkezd nyúlkalni.
Ugye ez most csak valami vicc?
Nem vicc.
Ezek szerint még neked nem volt részed veszett dugásban,amikor nem érdekel semmi.
Nincs ezzel semmi baj,majd egyszer megérted :)))
Az én exemet hiába kértem hogy mosson kezet sose tette. Inkább kiakadt, hogy ki vagyok én hogy parancsolgassak. Nagyvécézés után se. Kérni kellett mindig, mert nem akartam semmit elkapni ha a piszkos kezével nyúlkál. De olyankor is csak pár csepp vizet ráeresztett, miszerint nem lett a keze szaros.
Elképzelhetetlen mennyiségű vitánk volt ezen.
Sajnálom.
Ilyen bunkók mindíg lesznek.
"amikor a szrt törlöd a seggedről, és a tenyered megmosod utána, de ha az ujjhegyed nem, akkor azon még érezni fogod a szarszagot"
Várj.... mi??? Mi szoktunk használni wc-papírt.
Mármint alap utána az alapos szappanos kézmosás, de attól függetlenül miért lenne szaros konkrétan a kezed???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!