Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szex előtt ugye nem csak tenyereteket mossátok meg, hanem az ujjhegyeteket is?
Figyelt kérdés
Elvégre az kerül be oda...
Ugye ezt senkinek sem kell mondani?
2022. febr. 10. 11:26
1/26 anonim válasza:
volt rá példa, hogy a lánynak én magyaráztam el, hogy a pisilés-törlés előtt is kezet kell mosnia :(
45 F
2/26 anonim válasza:
Hidd el valaki meg se mossa előtte. Szóval ez nem alap egyes férfiaknál.
3/26 anonim válasza:
Ha valahol vagy és megy egy gyors numera, hol lehet kezet mosni?
4/26 anonim válasza:
én tusolni is szoktam előtte, de azt nem mindig
a farkamat mindig megmosom pisilés után (még ha nincs is szex)
kezet mosni meg sokszor szoktam, ha megmosom, akkor rendesen megmosom, nem csak a tenyérbe 2 csepp
5/26 anonim válasza:
Igen így van kedves tanító néni.
6/26 anonim válasza:
Mi a célja a kérdésnek? Valószínűleg az a 30 férfi, aki olvassa a kérdést nem fog se veled, se egy ismerősöddel se szexuális viszonyt létesiteni.
7/26 A kérdező kommentje:
@6 Miért is?
2022. febr. 10. 11:48
8/26 A kérdező kommentje:
Ez alaphigénia. Gondolj bele, amikor a szrt törlöd a seggedről, és a tenyered megmosod utána, de ha az ujjhegyed nem, akkor azon még érezni fogod a szarszagot. Ergo, ezek alapján ott a sok baktérium rajta ha nem mosod meg, csak a tenyered. Biztos nem engedném, hogy így nyúlkáljon nekem bárki is.
2022. febr. 10. 11:50
9/26 anonim válasza:
Mert nagyon minimális az esély erre. Célszerűbb a partnereidet felvilágosítani erről, nem pár random embert az interneten.
10/26 A kérdező kommentje:
De mi az, hogy felvilágosítani könyörgöm????
Ezzel tisztában kéne lennie annak aki szexel.
Nem akarok fertőző betegséget elkapni, majd évekig jarni vele orvoshoz, meg szenvedni. Aki erre nem gondol, az egy idióta lehet.
2022. febr. 10. 11:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!