Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli fiúk, ti örülnétek, ha egy idősebb, csinos nő megközelítene?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy 20 éves srác, én pár évvel idősebb vagyok. Én is tetszem neki, mert anno ő kezdeményezett, de már hónapok óta nem beszéltünk és nem tudom, mit szólna, ha megkeresném, nőként nem akarok nyomulni. Amúgy sosem tetszettek a fiatalok, ő az, akiben nagyon megfogott valami. Elsősorban laza dolgot tudnék vele elképzelni, de több sincs kizárva. Egyébként nagyon csinosnak tart, azt tudom.2022. febr. 9. 12:30
11/14 anonim válasza:
Gimiben külön angol tanárhoz jártam, én akkor voltam 17 ő pedig 38, teljesen szerelmes voltam belé, egy évig csak álmodoztam róla aztán nyitottam felé kicsit és bejött, már 2 éve együtt vagyunk:)
12/14 anonim válasza:
Hát az a pár év akkor még akár 1korosztály is lehettek. 20-25.
Ha mondjuk 10év aza pár még az is elmegy. (De az már több "pár")
De nyugodtan közeledj felé, valszeg nem fog visitva menekülni.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem érzem magam "viccnek", igényes, tanult, sikeres nő vagyok:)
2022. febr. 11. 10:18
14/14 anonim válasza:
Ezt csak személyes tapasztalás alapján tudom megerősíteni vagy cáfolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!