Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli fiúk, ti örülnétek, ha egy idősebb, csinos nő megközelítene?
Nekem mindig pár évvel idősebb barátnőim voltak. Imádom ezt, valamiért felizgat. Szóval én örülnék, ha nyitnál felém.
A kérdésed alapján értelmes, tanult nő lehetsz, ami külön dákó keményítő. Ha nem mersz írni neki, én viszont rád írnék, hogy lefeküdjünk.
34F
attól függ mit akarna
én is voltam 27 évesen 36 éves nővel, de komolyabbat nem akarnék
Nem örülnék, mert nem tetszenek az idősebb nők.
2
Tanulj meg játszani, vagy ne sajnáld a pénzt ESEA-ra, hülye low
Én örültem volna.
Most is vannak 40+os nők akikkel tudnék mit kezdeni...de azóta én is 30+ lettem.
De azért max10 év annál több már okozhat problémát. Az pont egy olyan kor amikor már mást várunk az élettől.
Én a nyáron kapcsolatba kerültem egy nagyon nöies 38 éves nővel. Ugyanez a kérdés merült fel bennem is. Mit szól egy 18 éves közeledéséhez föleg hogy férjnél van. Ősz vége felé kiderült hogy kölcsönös az érdeklődés :)
Szerintem próbálj vele barátkozni, és ne legyenek elvárásaid. Az én szemszögemből nézve már az is nagy dolog volt hogy felnőttként kezelt.
Ha csak egy jó barátsággá fejlődik a kapcsolatotok már az is jo, ha meg tovább akkor mindkettőtöknek mégjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!