Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném csináltatni a melleim. Van itt olyan gyakoris, aki már megtapasztalta a mellplasztikát?
Deszka nő vagyok és mindig is nagy mellekre vágytam. Az érdekelne, hogy a 44 kg-s súlyommal mire számíthatok? Mennyibe kerül és mivel jár egy ilyen beavatkozás? Hogyan változott meg azoknak az élete, akik éltek ezzel a szépészeti beavatkozássa?
Minden jó tanácsot meghallgatok, de alapvetően a kérdésben jártas nők véleményére lennék kíváncsi.
26/N
19
Miért, nők teljesen komolyan ki szokták jelenteni, hogy ők aztán nem a férfiak kedvéért sminkelnek, öltöznek csinosan, stb. (Én is nő vagyok.)
21
Hát persze, ilyen az, amikor hazudunk magunknak. De azért nem kell diploma hozzá, hogy egyetlen ember sincs a földön, akinek a fejében is megfordult volna, hogy nem elég szép, ha mindenki ugyan úgy nézne ki. De a helyzet az, hogy a direkt és indirekt vélemények miatt alakul az ki, hogy valaki szerint ő nem tetszik "magának". Igen, mert a saját elképzelése a szépről eltorzult, amiért a társadalom a felelős.
Nem annyira meglepő, hogy a nőknél sok az ilyen, mindannyian tudjuk, hogy ez a fura világ milyen. A TV-ben is ritkán van olyan film, mikor a főhős arról beszélne, hogy imádja a kis melleket, így mire az ember eljut addig, hogy ráeszméljen, hogy igen népes tábora van a kismellek rajongóinak, már régen van egy torz képe magáról, a neméről, stb.
Egyébként nem mondom, hogy nem lesz hamarabb boldog a műmellekkel. Azt állítom, hogy nem biztos, hogy boldog lesz, nem biztos, hogy tartósan boldog lesz, és nem biztos, hogy egyáltalán bárkinek is tetszeni fog a végeredmény.
Nem hiába, de az annak idején pszichológiát nem ismerő, de hasonló következtetésekre jutó régi bölcsességek is olyan dolgokat mondanak erre az esetre, hogy a boldogság belül kezdődik, külső forrásból csak ideig-óráig lehet beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!