Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak az alábbi képeken a mellek első vagy második változata a szexibb számotokra? 22L
2020. jún. 10. 14:25
1/31 anonim válasza:
Az abnormális méretű vagy alakú műmellek engem már taszítanak, viszont a fenti esetekben a jobb oldali szerintem szebb.
2/31 anonim válasza:
Második jobb oldali! Miért kérdezed? Nem vagy megelégedve a tieiddel? Mellplasztikát szeretnél csináltatni?
3/31 anonim válasza:
Abal oldali nekem jobban tetszik mindhárom esetben..
4/31 anonim válasza:
Nekem az első képen a második kép nem tetszik annyira, a többi oké.
5/31 A kérdező kommentje:
Igen mellplasztikán gondolkodom, mert nekem kicsi és a formája sem épp tökéletes. Manapság rutin műtét, sokan megcsináltatják. Figyelemfelkeltőbb is, jobban megnézitek a szép dekoltázst, a természetes mellek már nem ütik meg sokszor ezt a mércét. A műtéttől mondjuk idegenkedem, de lehet meggyőztök.
2020. jún. 10. 14:37
6/31 anonim válasza:
2 es vagyok. Ahhoz hogy konkrét véleményt lehessen mondani látni kéne a melleidet. Képet azonban nem kérek mert ilyet nem illik. Én a magam részéről egyébként a pici melleket is szeretem. Nem kell hogy valakinek tejcsárdái legyenek ahhoz hogy kívánjam. Mi a méreted?
7/31 anonim válasza:
Szerintem minden esetben a bal oldali a szerencsésebb.
9/31 anonim válasza:
Inkább ne tedd ki Magad a műtéti eljárásoknak. Lehet hogy rutin műtétnek számít a mai világban azonban nem lehet tudni hogy évek vagy pár évtized múlva milyen következményei lesznek a mellműtétnek vagy a behelyezett szilikon implantátumok mennyire maradnak tartósak, a szervezetedre milyen hatással lesznek hosszú távon.
Akinek igazán fontos leszel és szeretni fog az el fogja fogadni ezt a kisebb testi hibádat is.
10/31 anonim válasza:
Az a baj ezekkel, hogy ezek a mellek ebben a helyzetben még egész tűrhetően néznek ki... DE!
Mi van akkor, ha a hátadra fekszel?
Akkor már ez ronda.
És ha előre hajolsz?
Akkor is!
Nem véletlen, hogy ilyen fényképeket nem készítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!