Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak az alábbi képeken a mellek első vagy második változata a szexibb számotokra? 22L
Lehet,hogy én leszek az egyetlen,de nekem az összesből a baloldali jön be,a jobboldaliakon látszik,hogy mű ,a második joboldali pedig kifejezetten taszító szerintem .
Van olyan,amikor tényleg előnyös a változás,és megértem ,hogy valaki megműtteti a lógó melleit,de ezek pont nem olyanok,csak átlagos női mellek .
Ahogy ezeket a csajokat találtad és belinkelted, úgy találhattál volna egy pont olyat, mint a tied, és arra kérdezel rá, hogy szerintetek érdemes megcsináltatni? Könnyebb véleményt mondani.
A kérdéshez meg hát...mindkettő jó, ha a bal oldalival lenne az a lány, akit szeretek, azzal is elfogadnám úgy! Mi lesz amúgy a következő, majd nem tetszik, hogy kilóg egy picit a puncidból, és akkor azt műtteted meg, majd ahogy múlnak az évek jön a botox??? Hol a vége?
Ha a segged jó, akkor nem érdekes milyen melled van, linkek közül.
De ez az én véleményem.
F
Mind szép, előtte és utána is.
Ez még nem a gázosan nagy esete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!