Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, rosszabb a szilikon cici?
Figyelt kérdés
Szeretném megcsináltatni a melleimet, de megvannak ereszkedve és mellfelvarrásnál rengeteget veszítene a méretéből, akkor meg az lenne a rossz, hogy túl kicsik. Így arra gondoltam, hogy akkor legyen szilikon. Viszont attól félek, hogy akkor meg szex közben esetleg nem lesz annyira jó fogdosni, csókolgatni meg minden más, mint egy természetest.
Mik a tapasztalataitok erről? Nyilván a kérdésem azokhoz a férfiakhoz szól, akik voltak már olyan nővel is, akinek szilikon melle volt. Mi volt a különbség a természetes és a szilikon között?
Másokat műtenek, mert betegek és muszáj, az ilyen marharépák meg önként kés alá fekszenek egy hülyeség miatt, ami ráadásul rákot okozhat, és vigyázni kell, nehogy szétmenjen, mert az halálos gyulladással végződhet. Taps-taps.
2021. okt. 16. 14:40
2/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be a szilikon műmell, akkor legyen inkább a kisebb, de természetes.
2021. okt. 16. 14:41
3/20 anonim válasza:
Barátnőmnek is szilikon cicije van. Mert full lapos volt neki a mellkasa, nem volt semmi melle és megcsináltatta. Nyilván érthető, hogy azért szeretne nőiesen kinézni. De én mindenhogyan szeretem. Szoktunk mellszexelni is, az is élvezetes így is. Sőt, ráadásul a szilikon cici az keményebb és könnyebben elélvezek a melleitől. :)
23 F
2021. okt. 16. 14:47
4/20 A kérdező kommentje:
Most akkor tapsold meg magad, engem is műtöttek már betegség miatt, kemoterápiát is kaptam, mert rákos voltam. Számomra ez nem egy hülyeség, nem érzem jól magam a testemben, sportolok, így csinos vagyok, de sajnos a mellemen az nem segít, számomra igenis fontos ez, úgyhogy légyszíves ne törj pálcát a másik fölött, mert nem ismerjük egymást.
2021. okt. 16. 14:49
5/20 anonim válasza:
Rosszabb igen, viszont a megereszkedett 'tejes zacskó' mellek rosszabbak. Bocsánat a megfogalmazásért, van egy ilyen kifejezés. Sajnos sok nőnek ilyen lesz szoptatás utàn. Ha nagyon zavar, csináltasd meg. Biztosan lesz olyan, akinek így is fog tetszeni hogy mű. Lényeg ne mások miatt csináltasd meg valsmilyenre, hanem hogy te hogy érzed magad vonzónak, magabiztosnak. Ha neked tetszene a sima felvarrás is, szard le a mérteket, sok pasinak tetszik a kisebb mell. Mindenkinek más az ízlése, mindenkinek úgysem felelhetsz meg. Csak a saját véleményed számítson, aztán majd jön olyan pasi, akinek ez tetszik. Akinek meg nem, az mehet máshoz.
2021. okt. 16. 14:51
6/20 anonim válasza:
Inkább szilikon mint megpuhult lógós mell. De mindenkinek más jön be, csak nem bírják felfogni, ezért mindjárt le is pontoznak.
2021. okt. 16. 14:52
7/20 anonim válasza:
Amúgy szerintem ha az ember jobban érzi magát egy beavatkozástól, pl. sokan a zsírleszívástól, arcplasztikai műtéttől, és megnő az önbizalma, egy nagyon jó dolog. Ezért vannak ezek a beavatkozások.
2021. okt. 16. 14:54
8/20 anonim válasza:
Nekem bejön a szilikon mell és a természetes mell is, amennyiben egy normális nőhöz tartozik. :)
2021. okt. 16. 14:54
9/20 anonim válasza:
Inkább legyen mini, de természetes.
2021. okt. 16. 14:55
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, ment a zöld véleménytől függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!