Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném csináltatni a melleim. Van itt olyan gyakoris, aki már megtapasztalta a mellplasztikát?
Deszka nő vagyok és mindig is nagy mellekre vágytam. Az érdekelne, hogy a 44 kg-s súlyommal mire számíthatok? Mennyibe kerül és mivel jár egy ilyen beavatkozás? Hogyan változott meg azoknak az élete, akik éltek ezzel a szépészeti beavatkozássa?
Minden jó tanácsot meghallgatok, de alapvetően a kérdésben jártas nők véleményére lennék kíváncsi.
26/N
Rengeteg dologtól függ, orvos, anyag, technika, stb. Azért ilyen 1-1,5 millió körül számolj. Pár napos bentfekvéssel számolj, és hogy egy ideig csövek fognak lógni belőled, amiken át kis tartályokba ürül a vér. Lassú, fokozatos lesz a mozgásod, fájdalomcsillapítók, vérhigító szurik, ilyenek. Felépülés is változó, de az első 6 hét fixen nem lesz egy leányálom.
Én ugyan nem csináltam meg, de egy barátnőm igen. Mindig nagyon zavarta, hogy lapos, és nagyon boldog a műtét óta, sokkal jobban érzi magát, és nagyon szép az eredmény (igen, láttam, gyerekkorom óta ismerem, nameg eü végzettségem van, szóval ápoltam is). Valószínűleg sokan le akarnak majd beszélni. Nekem annyi a tanácsom, hogy mérlegelj, esetleg menj el egy konzultációra, és ha úgy érzed, hát vágj bele. Az első, hogy a saját bőrödben jól érezd magad.
Jártál pszichológushoz valaha, kérdező? Ha neked önértékelési problémáid vannak, miért arra gondolsz, hogy a testeddel van a baj, és nem a buksiddal?
Mert csak mondom, hogy nagyon sok férfinak a kicsi mellek a vonzóak. A deszka csajok. Én is ilyen vagyok, és minden egyes alkalommal, amikor ilyen vágyakat látok, mint a tiéd, gyújtok egy gyertyát, és gyászolok.
5ös vagyok: nem nagyot, B kosár. De neki konkrétan semmi sem volt,
nyersen szólva úgy nézett ki, mint egy 10 éves kisfiú mellkasa. Ő is elég vékony, olyan formát is kerestek, amitől nem lesz mű hatású, és igencsak jól sikerült, pedig azt hittem, hogy természetellenes lesz. És a legmodernebb anyagot is választotta.
És félre érteés ne essék, nem rábeszélni akarlak. De nem értem ezt a "pasiknak ez bejön" érvet. Kit érdekel? Itt nem erről van szó. Az a lényeg, hogy mindenki a saját bőrében érezze jól magát. Van, akinek egy ilyen műtét megváltoztatja az életét. Semmi gond nincs ezzel, ha te ettől jobban érzed magad.
Ha nem érzed jól magad a vőrödben, miközben objektív vélemények szerint semmi baj, akkor terápiára kell járni, nem kés alá.
Nekem aztán mindegy, de szerintem érdemes lenne először terápiával kezdeni. Nehogy aztán az legyen a vége, hogy a szilikon mellek sem adták meg a tartós javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!