Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném csináltatni a melleim. Van itt olyan gyakoris, aki már megtapasztalta a mellplasztikát?
Deszka nő vagyok és mindig is nagy mellekre vágytam. Az érdekelne, hogy a 44 kg-s súlyommal mire számíthatok? Mennyibe kerül és mivel jár egy ilyen beavatkozás? Hogyan változott meg azoknak az élete, akik éltek ezzel a szépészeti beavatkozássa?
Minden jó tanácsot meghallgatok, de alapvetően a kérdésben jártas nők véleményére lennék kíváncsi.
26/N
"nem értem ezt a "pasiknak ez bejön" érvet. Kit érdekel? Itt nem erről van szó. Az a lényeg, hogy mindenki a saját bőrében érezze jól magát. "
Én ezt nem értem. Hogyan csökkenti az életmindőséget a kis mell? Ha a külsőségeket leszámítjuk, konkrétan csak előnye van, nem?
Mármint nekem ok, ha valakinek erre van szüksége, én meg nem szólom érte, de valahogy meggyőződésem, hogy ha férfiak nem lennének a világon, a mellplasztika sem létezne.
11
Talán azt éri el a pszichologus, hogy segít az önértékelését rendbe tenni?
Szerinted egy nőt miért zavarhat ennyire, hogy kicsi a melle? Megmondom miért, mert úgy nőtt fel, hogy a világ, amiben ő élt azt hitette el vele, hogy a kicsi mell nem kívánatos, nem nőies. Semmi másért. Nem a kicsi mell a baj, hanem ez a hibás hit.
Fontos, hogy jól érezze magát, ez biztos. De én annak a híve vagyok, hogy az ilyen problémékat ott kell kezelni, ahol keletkeznek. A kis mell nyilván nem probléma, hiszen látjuk, hogy milliók élnek vele boldogan. Akkor miről is beszélünk?
"A probléma egyszerű, nincsenek mellei," - nem biztos, hogy ez a probléma.
A probléma az, hogy nem érzi jól magát a bőrében.
#11:
Ne csúfold meg a szakmát. Köszönöm. :(
Biztosan ezt szeretnéd? A 26 év alatt egyetlen pasinak sem jöttél be?
Gondolj bele a műtéti kockázatokba (mert nem reklámozzák, de azt azért időnként cserélni kell! Egy valaha volt Harangozó Terézia nevezetű táncdal énekesnő abba halt bele, hogy nem volt pénze kicserélni!), a költségekbe (egyre magasabbak lesznek!) és minden más, előre nem látható/kiszámítható dolgokba! Én nem tenném! Egy nő nem csak két ciciből áll!
Nem a férfiak miatt akarod, és ezt te el is hiszed?
Hát mit akarsz, a csajokkal versenyezni, hogy kinek van nagyobb?
Azért az a pszichológia analfabétizmus, amit ez a kijelentés áraszt az elég depresszáló
Azzal számolj, ha jól tudom, ötévente mindig egyre nagyobb méretre kell cserélni.
De egyébként is, mivel pici vagy, nem kell óriási csöcsöket csináltatnod, mert az már inkább taszító. Kezdetnek egy C-D-kosár elegendő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!