Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízásfétises férfiak: kb mekkora súlyú nőt tartatok ideálisnak?
Figyelt kérdés
Olyanokhoz szól a kérdésem, akiket izgat, ha egy nő meghízik. Átlagos magasságú nők esetén körülbelül hány kiló az a súly, amit ideálisnak tartatok? Kort is írjatok!2022. febr. 5. 21:14
21/23 anonim válasza:
Én a minél nagyobb nőket imádom.200 kg körüli a zsánerem.Sajnos nehéz ekkora társat találni.
22/23 anonim válasza:
Szerintem magasságtól függ.
De írok pár példát:
165 cm 80 kg, 90 kg
168 cm 95 kg
170 cm 100 kg körüli.
180 cm 120-130 kg.
Elek csak megközelítések. Amiket ismerek. De persze, ha van ennél nagyobb lány is az is lehet szép és vonzó is a számomra. 😊
23/23 anonim válasza:
22-es. Én is hasonlóan vagyok ezzel csak a sújhoz kicsit rugalmasabban állok.
Nállam inkább ezek a példák:
165 cm 70 kg, 80 kg, vagy aminél még jól érzi magát
168 cm 95 kg
170 cm 100 kg körüli.
180 cm 120-130 kg.
180+-os nőknél a 100 kg körüli súly.
Imádom a magas és telt nőket
187 cm-nél szerintem 90-140-ig is terjedhet a súja vagy ami még tetszene neki.
Ezek nekem is csak példák.
Amúgy, ha ügyel magára és igényes akkor a súlya nekem mindegy de örülök, ha legalább picit duci vagy átlagos csak ne legyen sovány.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!