Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akinek háj- és hízásfétise van, de az extrém méretek nem vonzzák?
Látok sok ilyen kérdést, hozzászólást az oldalon, hogy valakit a hájas női test izgat fel, vagy ha egy nő hízik (feederism).
Én is ilyen vagyok, ezek a dolgok izgatnak de "kicsiben". Egy átlagos magassághoz kb. 70-90 kilót tartok a legszebbnek, amikor már bőven "van mit fogni" de még (szerintem) nem formátlan. Kifejezetten a hájasság izgat, és az is, ha egy nő hízással ilyenné válik.
De ugyanez túlzott méretben már nem vonz.
Másnak is vannak ezek a vágyak ilyen "korlátozott" változatban? Vagy az a jellemzőbb, hogy a nagyon kövéreket kedvelitek?
23/F
#4-es Teljesen átlagos az ízlésed, köze nincs semmilyen fétishez.
Mivel egészül ki, ami pszichiátriai kategória? (Nem fog eredményre vezetni, ha találgatnunk kell.)
A kérdésedre hogy mi fér bele: amit a felek megbeszélnek egymás között és mindkettőnek örömet okoz ÉS nem veszélyezteti a felek egészségét. Ennyi fér bele és pont. Ne definíciókat keress már.
Az itt kiírt feeder fétis kérdéseket ugyanaz az 1-2 ember írja ki (valószínűleg burkoltan partnerkeresési céllal).
Én is így vagyok vele ahogy te (mármint a leírtak alapján), mert a csajokon nekem is a ducibb, úgy értem hogyha mondjuk átlagosról ducibbra hízik egy csaj (pl. 20kg plusz) az bejön, de a nagyon kövér már nem vonz. Ez egyértelműen fétis nálam.
Mondjuk van egy kis csavar is a dologban mert saját magamon is bejön ez a hízás fétis dolog. Önmagamon viszont extrémebb méretben tetszik, tehát bőven 100kg fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!