Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háj- és hízásfétises férfiak: ti mennyire tudtok uralkodni magatokon egy kapcsolatban?
Sok ilyen kérdés, válasz volt itt, én nem is gondoltam korábban, hogy van olyan férfi, akit a kövérség meg a hízás izgat (ezt jelentik ezek a fétisek, igaz)?
Viszont eléggé ijesztő, hogy úgy tűnik, sokan nem tudnak mértéket tartani a dologban, és arra vágynak hogy csak tovább és tovább hízzon a lány, ami nyilván abszurd és káros.
Kérdés, hogy annak ellenére, hogy mire vágytok, tudtok-e úgy szerintetek egy kapcsolatban lennei egy közepesen kövér, de még nem elhízott lánnyal (mondjuk 160 cm 70-80 kiló), hogy lelkesedtek a kövérségéért, hájaiért de nem akarjátok, hogy tovább hízzon??
Volt már ilyen tapasztalatotok?
Bízhat-e bennetek a lány, hogy nem kezditek hizlalni, sőt, ha magától hízna, még segítetek fogyni?
22/L
Az se normális aki egy kövér nőt akar valaki mellé... amikor valaki önhibából kövér, annál bizony gondok vannak fejben is, akkor még ehhez párosuljon ilyen etetéses elmebaj.
Vájúhoz koca? Ráadásul nem is a nő érdekli őt, hanem hogy kiélje rajta az elfajzását...
Én teljesen rendben lennék egy általad leírt lánnyal. Én magam ugyan kövér vagyok, de már dolgozok ellene, fogytam is sokat. Ha a lány úgy látja, hogy ő még fogyna/hízna, én támogatnám benne, én magam ugyan a ducibbakat szeretem, de egy kapcsolatban nem minden a külső ugyebár.
25/F
Ez teljesen egyénfüggő, "hízásfétises" férfiak is meg tudnak állni, de tény hogy nagy részük direkt hajtja a partnerét a még több kg felé, nem törődve a másik egészségével.
Egyébiránt ne írd le magad, hogy direkt "hízásfétises" partnert keress. Fogadd el önmagad és hidd el vannak olyan férfiak akinek tetszeni fogsz így ahogy vagy.
S most átmegyek szemétládába: adj le pár kg-t, ne szex, a jövőbeli párkapcsolatok, hanem a saját egészséged miatt!
sosem hizlalnék senkit az akarata ellenére
ha fogyni szeretne még segiteném is
legfontosabb hogy önmagunknak tetszünk
de azért ha van feedee lány irjon nyugodtan (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!