Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Háj- és hízásfétises férfiak:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háj- és hízásfétises férfiak: ti mennyire tudtok uralkodni magatokon egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdés, válasz volt itt, én nem is gondoltam korábban, hogy van olyan férfi, akit a kövérség meg a hízás izgat (ezt jelentik ezek a fétisek, igaz)?

Viszont eléggé ijesztő, hogy úgy tűnik, sokan nem tudnak mértéket tartani a dologban, és arra vágynak hogy csak tovább és tovább hízzon a lány, ami nyilván abszurd és káros.

Kérdés, hogy annak ellenére, hogy mire vágytok, tudtok-e úgy szerintetek egy kapcsolatban lennei egy közepesen kövér, de még nem elhízott lánnyal (mondjuk 160 cm 70-80 kiló), hogy lelkesedtek a kövérségéért, hájaiért de nem akarjátok, hogy tovább hízzon??

Volt már ilyen tapasztalatotok?

Bízhat-e bennetek a lány, hogy nem kezditek hizlalni, sőt, ha magától hízna, még segítetek fogyni?

22/L

2019. szept. 6. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
A fétisesek, bármilyen fétisesek is, nem tudnak uralkodni magukon, elszáll az agyuk, ha a fétisük tárgya a rendelkezésükre áll. Ezért nem szeretjük a fétiseseket, mert ismeretlen számukra a normális, egészséges mérték. Aki mást mod hazudik, mert ez így van.
2019. szept. 6. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
15%

Az se normális aki egy kövér nőt akar valaki mellé... amikor valaki önhibából kövér, annál bizony gondok vannak fejben is, akkor még ehhez párosuljon ilyen etetéses elmebaj.

Vájúhoz koca? Ráadásul nem is a nő érdekli őt, hanem hogy kiélje rajta az elfajzását...

2019. szept. 6. 09:51
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon beteges, szánalmas ha valakinek ez a fétise....F
2019. szept. 6. 10:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen rendben lennék egy általad leírt lánnyal. Én magam ugyan kövér vagyok, de már dolgozok ellene, fogytam is sokat. Ha a lány úgy látja, hogy ő még fogyna/hízna, én támogatnám benne, én magam ugyan a ducibbakat szeretem, de egy kapcsolatban nem minden a külső ugyebár.

25/F

2019. szept. 6. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen egyénfüggő, "hízásfétises" férfiak is meg tudnak állni, de tény hogy nagy részük direkt hajtja a partnerét a még több kg felé, nem törődve a másik egészségével.

Egyébiránt ne írd le magad, hogy direkt "hízásfétises" partnert keress. Fogadd el önmagad és hidd el vannak olyan férfiak akinek tetszeni fogsz így ahogy vagy.

S most átmegyek szemétládába: adj le pár kg-t, ne szex, a jövőbeli párkapcsolatok, hanem a saját egészséged miatt!

2019. szept. 6. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Szét kéne választani a csoportot, mert van, akinek a fétise a 200 kilós amőba, arra izgul csak úgy igazán, meg vannak, akiknek a fétise a husi, van mit fogni alkat, kb: 70-75kg lánynál, 85-90kg fiúnál. Viszont a 100+ kilósoktól undorodik, tehát nem fogja tovább ösztönözni, míg akinek az kell, az igen.
2019. szept. 6. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Extra duci alkatot kedvelem, ennek ellenére soha nem "hízlalnék" egyetlen csajt sem. Viszont fogyásra képtelen lennék biztatni.
2019. szept. 6. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

sosem hizlalnék senkit az akarata ellenére

ha fogyni szeretne még segiteném is

legfontosabb hogy önmagunknak tetszünk

de azért ha van feedee lány irjon nyugodtan (:

2019. szept. 7. 09:15
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
egy igaz mangalica koca esetleg nem érdekel?
2020. febr. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!