Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párotok (nő) sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok (nő) sokat hízott a kapcsolatban, változott, hogyan változott a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.

Nálunk a barátnőm 58 kiló körül volt, mikor összejöttünk (164 cm magas), de aztán az évek alatt egyre jobban meghízott. Most 75 kiló körül van.

Sok mindenben más lett a szex, valamiben jobb, valamiben rosszabb.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

26/F

2019. aug. 21. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
En mostanaban,jobban vonzodom a teltebb nokhoz. Valoszinuleg elveznem, de azt is erzem kozben, hogy meg is unnam hamar....
2019. aug. 21. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyre kevesebb lesz az alkalom majd amit szexel töltötök.
2019. aug. 21. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Én 160 cm vagyok es 57 kg durván.

És most érzem azt, hogy "meghíztam". Nem sok, csak egy 4 kg kb, de a magasságom miatt nagyon is meg látszik.

A párom nem mond semmi negativat sem a kinezetemről, sem a szexről. Viszont én érzem magamon, hogy ellustultam, és ez a szexben mutatkozik meg legjobban. Hamarabb kifáradsz, vagy nincs is kedved már alapjaraton. Jelenleg is azon vagyunk, hogy mindketten egészségesen étkezzünk, és mozogjunk eleget, ami nem egyszerű munka mellett. De ha így folytatjuk, gurulni fogunk mindketten. :D

22/L

2019. aug. 21. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:

én 5 kilót híztam a párom szerint ez csak jót tett a kinézetemnek

szexben egyre kevesebb a romantikus hosszú szex, helyette több a rövid intenzív szex

2019. aug. 21. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én spirál miatt híztam jó pár kilót. (47 kg voltam mikor fektették most 61.) nem változott szinte semmit a szexuális életünk talán annyit, hogy többet tapiz mostanában a párom és enyj9
2019. aug. 21. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hát olyan nagyon sokat nem hízott egyik exem sem, max 10 kiló körül

engem felizgatott, hogy végre husisabbak voltak

igaz nem sokat változtak, volt egy kis zsír a hason, nagyobb popsi meg ilyenek, de ettől vonzóbbak lettek, nem drasztikus változás volt

F

2019. aug. 21. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barátnőm konkrétan sokat hízott (90-röl olyan 120-130-ra), nem mondja el soha a súlyát. Bár vannak gondok, a szex ugyanolyan jól működik.

27/f

2019. aug. 21. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én kedvesem 10 kg-t hízott.

Onnan tudom, hogy mondta.

Nekem nem érte el az észlelés ingerküszöbét.

2019. aug. 21. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt párom 5 év alatt 80ról bő 110 re hízott a folyamatos és mértéktelen evéssel és süteményezéssel, de egyszer nem szóltam rá negatívan, mert nekem tulajdonképpen teljesen tetszett ez a falánkség is, illetve a szex is egyre jobb volt, kifejezetten bejött a változás, a hurkák, az egyre nagyobb lógó pocak. Végül szextől teljesen független okok miatt mentünk szét, a szex jó volt végig.
2019. szept. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!