Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok (nő) sokat hízott a kapcsolatban, változott, hogyan változott a szexuális életetek?
Csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Nálunk a barátnőm 58 kiló körül volt, mikor összejöttünk (164 cm magas), de aztán az évek alatt egyre jobban meghízott. Most 75 kiló körül van.
Sok mindenben más lett a szex, valamiben jobb, valamiben rosszabb.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
26/F
Szia!
Én 160 cm vagyok es 57 kg durván.
És most érzem azt, hogy "meghíztam". Nem sok, csak egy 4 kg kb, de a magasságom miatt nagyon is meg látszik.
A párom nem mond semmi negativat sem a kinezetemről, sem a szexről. Viszont én érzem magamon, hogy ellustultam, és ez a szexben mutatkozik meg legjobban. Hamarabb kifáradsz, vagy nincs is kedved már alapjaraton. Jelenleg is azon vagyunk, hogy mindketten egészségesen étkezzünk, és mozogjunk eleget, ami nem egyszerű munka mellett. De ha így folytatjuk, gurulni fogunk mindketten. :D
22/L
én 5 kilót híztam a párom szerint ez csak jót tett a kinézetemnek
szexben egyre kevesebb a romantikus hosszú szex, helyette több a rövid intenzív szex
hát olyan nagyon sokat nem hízott egyik exem sem, max 10 kiló körül
engem felizgatott, hogy végre husisabbak voltak
igaz nem sokat változtak, volt egy kis zsír a hason, nagyobb popsi meg ilyenek, de ettől vonzóbbak lettek, nem drasztikus változás volt
F
Nekem a barátnőm konkrétan sokat hízott (90-röl olyan 120-130-ra), nem mondja el soha a súlyát. Bár vannak gondok, a szex ugyanolyan jól működik.
27/f
Az én kedvesem 10 kg-t hízott.
Onnan tudom, hogy mondta.
Nekem nem érte el az észlelés ingerküszöbét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!