Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Változott valami a döntéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változott valami a döntéssel kapcsolatban? Ezt a kérdést tette fel a még férjem?

Figyelt kérdés

Most kaptuk meg a békéltető értesítést.

Nem örül neki.

Amióta a folyamat elindult, vágott a fejemhez pár olyan dolgot, amit már tényleg nem tud helyre hozni bennem.

*Csak addig vagyok szerezhető, amíg... Marketing fogás.

*Még együtt éltünk, de már a helyemet ajánlotta egy másik nőnek, akivel szeretné ha lenne valami.

*Komolyan nem keresett mellettem valakit, de nem is zárkózott el

*Hogy nyeltem mellette jóformán, az nem számít.

*Amíg a lakhatás megoldódik az egy emberkísérlet.

*Minőségi szexre vágyik, elhanyagolt, másik nőnek panaszolta.

És még hosszú a lista, sajnos.

Hogy sem szerethető sem semmi nem vagyok számára, maximum biztonság.

Erre nem tudom azt mondani, hogy oh mégse váljunk el, jó lesz ez így, ahogy vagyunk jelenleg.

2019. márc. 5. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a válás az válás. Ilyenkor már késő az okot keresni
2019. márc. 5. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed? Csak mert ha kérdőjelet teszel a kijelentő mondat végére ("Ezt a kérdést tette fel a még férjem?), az még nem lesz kérdő mondat.
2019. márc. 5. 19:33
 3/5 Izabella220 ***** válasza:
Már nyugtázom,ha adnál neki egy esélyt az a maradék életed legszomorúbb döntése lenne.Aki így vélekedik mint a férjed azzak már nem szabad kapcsolatban maradni.Sajnos ennek itt a vége,de ettől egy nyugodtabb elet többet ér.Mellette maradnál mindig csak lelkiekben vivódnál,megfelelési kényszerrel élve.
2019. márc. 5. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:

A kérdés, hogy erről szeretne beszélgetni. Én már nem nagyon. Nem látom értelmét, voltak rá évek, hogy beszéljünk róla.

Erről, miként lehet egyáltalán beszélni, kell e egyáltalán.

Ez foglalkoztat valójában. Én nem ok nélkül vágtam a fejéhez, amit. Ha meg ő így lát engem, akkor mit szeretne még.

2019. márc. 5. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy úgy, gondolta, hogy ezt így illik, mikor a békéltetőnél tartotok.

Megkérdezi, hogy biztos vagy-e abban, hogy válni akarsz.

Te ebben ezek szerint biztos vagy. Nincs miről beszélni.

2019. márc. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!