Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal élettársi kapcsolatban vagyunk. Ha szétmegyünk, kié az autó?
A történet a következő...
Autót kell vennünk, de csak kölcsönnel tudjuk megvenni, és csak én vagyok hitelképes.
Nekem nincs jogosítványom, egyáltalán mehet így a nevemre az autó?
Ha nem, és pár év múlva szétmegyünk, követelhetem azt az összeget, amennyi kölcsönt felvettem az autó miatt?
De abban sem vagyok biztos, hogy jó ötlet-e felvennem a kölcsönt.. nemrég balhéztunk, vagyis a páeom el akart hagyni engem és a 4 éves gyerekünket egy másik nő miatt... aki visszalépett... most meg jó vagyok én is neki... nem tusom, megtenné-e ezt újra... meet szeret engem a párom, csak nem szerelemmel...
9 éve kapcsolat...
Aki a tulajdonos lesz, azé a kocsi. A tied is lehet, nem jogsifüggő.
De ha te hitelezel, akkor legyen a tied a tulajdonjog is, vagy másképp bele ne menj a bizniszbe!!!
30N
Dobd ki a picaba
Addig marad amig nem jon uj punani
Az auto vasarlasanak nem feltetele a jogositvany.
Elettarsaknal a szerzes aranyaban megy az osztozkodas, es nem aszerint, hogy kinek a neven van. Kovetelheted az osszeget, de egy csunya,hosszu es ketes kimenetelu pereskedesnek nezel elebe, ahol mindent neked kell bizonyitani, mint felperesnek.
En a helyedben nem vennek fel hitelt.
Az mar onmagaban aggodalomra ad okot, hogy a parod nem hitelkepes.
Szerintem a történtek fényében ne vegyél hitelre autót. Nekem van ég hölgy ismerősöm aki vett autot de jogsia nem volt. A parja vezette az autot. Egy szep napon autostol lelépett. Volt belole herce hurca mert nem talaltak meg az autot sem a pasit. Aztan mi lett a vege nem tudom.
N
Ne vegyél se autót se hitelt fel.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!