Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 55km nagy távolság egy kapcsolatban? Úgy, hogy nincs autó meg semmi, csak tömegközlekedéssel.
Nekem is soknak tűnik, bár tapasztalatból én sem tudom.
Annyi, hogy a belváros ahol mondjuk találkoznánk 90%-ban kb. pont félúton van köztünk.
Ez csak tőletek függ, hogy mennyire erős a kapcsolatotok, és hogy mennyire akarjátok egymást.
Köztem és párom között 200 km, a két város között, a fővárosban talizunk minden héten 1 nap pár órára, meg vannak időszakok, amikor el tudunk menni egymáshoz, több mint 2 éve vagyunk együtt nagyon boldogan.
Nálunk sincs autó, csak tömegközlekedés.
Szóval, semmi sem lehetetlen, ha igazán akarja az ember és elég kitartó, hogy megvalósítsa azt amit kitűzött célként maga elé. :)
Szerintem az 55 km olyan szempontból "necces", hogy kevésnek tűnik, holott gyakorlatilag nincs nagy különbség közte és egy pl. 300 km-es távkapcsolat között...
Mert a napi ingázás már 55 km-nél is irreálisan nagy terhet ró az emberre (legalábbis, abból kiindulva, hogy nekem diákként kb. 1,5 órába telt egy ilyen út tömegközlekedéssel, mert várni kellett villamos-vonat/busz kombóra, aztán még a másik városon belül is el kellett jutni a célhoz, de mindent összevetve a 2 órás valós időtartam is gyakran összejöhet a késések miatt.) Márpedig napi 3-4 óra időveszteség elég sok, és hosszútávon elviselhetetlen (ha pedig valakinek olyan munkája van, hogy otthon is kell vele foglalkozni, akkor pedig egyenesen lehetetlen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!