Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak! Nektek mennyire számít ismerkedésnél/a kapcsolatban, hogy egy nőnek van e egzisztenciája? (lakás, autó, pénz)
Mi az idősebb ? 25 belefér ?
Nem, ezek nem számítanak. ne legyen semmirekellő, tudjon főzni, legyen 2 szép szeme, oszt annyi.
25/F
azért jó ha van mert akkor tud magára költeni,igényesebb...
a rosz h max meg dugni jók, mert ha nincs anyagi függőség nem fog normálisan viselkedni,kurvul,és elhagy...
Semennyire. Nekem sincs nagyon mit felmutatni, amivel manapság a hímek nőstényeknél imponálnak, mint az állatvilágban a tollakkal. Pedig pont 20 éve hagytam ott a fősulit és kezdtem dolgozni, és sosem volt büdös a meló, értelmiségi állásban keményen gürizek azóta is. A feleségem dettó. Nincs kocsink, albérletben lakunk, de nincs hitelünk és anyagi gondjaink se, ha el kell menni nyaralni, venni kell egy kabátot vagy egy jobb üveg bort, és van elenyésző megtakarításunk is.
De ez egy ilyen ország, itt csak ügyeskedéssel lehet látványosan előbbre jutni, meg sggnyalással, de mi egyiket se tudjuk. Viszont jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!