Mi a tapasztalat az AAA Autóval kapcsolatban?
Joautok.hu vagy daswelt autó (garanciát vállal)
Az AAA nagy haszonnal dolgozik, viszonylag rossz minőségű autókkal is lehet talalkozji
#5 vagyok
Azt ki is felejtettem, hogy miután vettem új autót, a régit meghirdettem 1 millióért. Néhány nap múlva hívott az AAA, hogy micsoda ajánlat vigyem el hozzájuk és 600 ezerért megveszik. Na elmennek a búsba. Már százszor megbántam, hogy megadtam a számomat. Ha hívják őket, akkor bezzeg cseszek felvenni.
Használt szekeret, porszívót sem vennék tőlük.
Gonosz egy banda, tele rémtörténetekkel az internet róluk.
Nem egyszer kaptak már többtízmilliós bírságokat, de nem lettek gerincesebbek.
Még mindig abból élnek, hogy az átlagember azt látja hogy hatalmas kereskedés, és "áhh egy ilyen úgysem maradhatna fent ha roncsokat árulnának", na meg abból hogy rá tudják beszélni az emberre a rozsdás retkeiket, akár hitellel.
Bemész hogy te neked 1 milliód van autóra fix, ők meg majd dobálják neked hogy vegyél meg egy 3 milliós autót hitellel, és el is intézik neked.
Köszi! Kihagyom én ezeket. 1. nagyon messze lakok, nem várok ott órákat, 2. amúgy sincs sok pénzem autóra, 3. vannak tisztességes autókereskedők, a hitelezés máshol is megoldható.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!