Kínai fm transmitterekről tapasztalat/vélemény? Rendeltem egy ilyet és eléggé szkeptikus vagyok a cuccal kapcsolatban.
az ára nem olyan vészes hogy anyagi csődbe vigye az embert csak míg erre várok addig vehetnék egy normálisat itthon
Én is próbálkoztam ilyennel régen, azóta már vettem egy jó fejegységet, sokkal kényelmesebb bluetoothon vagy pendriveról zenét hallgatni, sokkal jobb minőség mellett.
Attól még, hogy nincs 3 milliós autód, lehet igényed minőségre zenei téren. :)
Egy Astrában ráadásul nem nagy cucc fejegységet cserélni, nekem a műszerfalat is bontani kellett.
Ha mp3-at hallgatsz, szerintem teljesen jó. A tömörítés már úgyis ront a minőségen.
Mondjuk fogtam már ki olyat, ami nagyon halk volt, na az tényleg élvezhetetlen volt.
Nincs a kínai cuccokkal semmi baj. Én már egy ideje kínai telefont veszek, de van szobai D/A konverterem, ami szintén kínai, és évek óta tökéletesen működik, és árban háromszor annyiért kínálnak hasonlót a neves gyártók. Vettem ebayről erősítőt 13ezerért, a kivitelezése kicsit kisipari, de a hangminősége megdöbbentő az árához képest, és szintén problémamentes régóta.
Viszont a fejegység tényleg jobb döntés lett volna. A normális forrásanyagból, normálisan tömörített MP3 minősége egyébként nem rossz, egy átlagos autóhifin nem mondod meg a különbséget, míg a transzmittert azért egyből kiszúrod, hogy valami nem stimmel.
De sokan vannak, akiknek szinte nulla az igényük a hangminőségre, nekik megteszi egy ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!