Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan háj/hízás fétites...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan háj/hízás fétites férfi, akinek a túlzott kövérség NEM jön be? Az ilyen vágyak mindig szélsőségesek?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdést, hozzászólást olvasok, ezért kérdezem: Azt még megértem, ha fura is kicsit, hogy egyes férfiakat vonz a női test kövérsége és a hízás, akár hizlalás. Van ebből a vágyból olyan, ami megáll egy mérsékelt kövérségnél? Vagy előbb-utóbb átcsap szélsőségességbe?

Van olyan, akit vonzanak ezek a dolgok de megáll (az átlagoshoz képest) +20-30 kilónál ez a mániája? Vagy a szélsőségesség, extrém elhízás is velejárója?

31/N

2021. nov. 22. 17:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan oszlik el rajta a fölösleg 🤣
2021. nov. 22. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:

Általában szerintem csak elméletbe jön be

De szerintem a legtöbb ember nem szeretné extrém méretekre hizlalni a párját

2021. nov. 22. 17:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek a telt, kövér nők, de az extrém szélsőségek nem vonzanak.
2021. nov. 22. 17:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek tetszenek az arányosan telt nők az nem háj/hízlalás (feederer) fetisiszta, hanem csak szimplán ízlés. Aki meg fetisiszta az annál nincs határ, sem 150 kg-nál, sem 180 kg-nál, sem 220 kg-nál. Önmaga a vágy a szélsőséges, így értelemszerűen nem lehet mérsékelt.
2021. nov. 22. 17:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, és is ilyen vagyok.
2021. nov. 22. 17:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl tetszik ha valaki formásan telt, narancsbőrrel, hassal, mindennel együtt, de ha ez nem szép formás, vagy túl sok az már nem tetszik annyira

bár voltam ilyen lánnyal akinek a teste kevésbé volt az ideálomhoz közel, a személyisége miatt mégis voltak dolgok

2021. nov. 22. 17:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, nekem tetszik a teltség, meg a hízás is. Bejön a narancsbőr, vagy a hájas test. Ugyanakkor 30-40+kg felesleget már soknak gondolok.
2021. nov. 23. 11:25
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Én imádom a nagyon kövér nőket.Egészen addig vonzanak,amíg mozogni tudnak,önellátóak.Ez kb.200-220 kg-ot jelent.

Aki már csak feküdni tud az már nekem is sok.Ekkora nők nálunk nem nagyon vannak.

2021. nov. 23. 12:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Az mondjuk elég durva fétis. Azért az olyan nagy súlyú nők valószínű igénytelenek is és mellesleg büdösek, mert nem tudnak rendesen tisztálkodni sem. Elég hamar megizzadnak főleg nyáron... Azért ahhoz gyomor is kell.
2021. nov. 23. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:
#8 220 kg??? Ember egy férfi sem önellátó már 220 kilósan, az ágyból alig bír kimászni, az elsőre nem tud felmenni magától. Egy 220 kg-s nőt ha ki is tud menni az utcára - fullra fáslizott térdekkel, bokával - kb. olyan sebességgel vánszorog hogy a 90 éves Mariska néni lekörözi a járókeretével.
2021. nov. 23. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!