Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan háj/hízás fétites férfi, akinek a túlzott kövérség NEM jön be? Az ilyen vágyak mindig szélsőségesek?
Sok ilyen kérdést, hozzászólást olvasok, ezért kérdezem: Azt még megértem, ha fura is kicsit, hogy egyes férfiakat vonz a női test kövérsége és a hízás, akár hizlalás. Van ebből a vágyból olyan, ami megáll egy mérsékelt kövérségnél? Vagy előbb-utóbb átcsap szélsőségességbe?
Van olyan, akit vonzanak ezek a dolgok de megáll (az átlagoshoz képest) +20-30 kilónál ez a mániája? Vagy a szélsőségesség, extrém elhízás is velejárója?
31/N
Általában szerintem csak elméletbe jön be
De szerintem a legtöbb ember nem szeretné extrém méretekre hizlalni a párját
nekem pl tetszik ha valaki formásan telt, narancsbőrrel, hassal, mindennel együtt, de ha ez nem szép formás, vagy túl sok az már nem tetszik annyira
bár voltam ilyen lánnyal akinek a teste kevésbé volt az ideálomhoz közel, a személyisége miatt mégis voltak dolgok
Én imádom a nagyon kövér nőket.Egészen addig vonzanak,amíg mozogni tudnak,önellátóak.Ez kb.200-220 kg-ot jelent.
Aki már csak feküdni tud az már nekem is sok.Ekkora nők nálunk nem nagyon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!