Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 168-170 cm magas nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 168-170 cm magas nő, aki 95 kg lehet vonzó szexuálisan? Ő mindenképpen kövérnek számít?

Figyelt kérdés
Esetleg akár küldhettek képet is, hogy milyen alkatot képzeltek el, ilyen paraméterek hallatán…

2021. nov. 6. 20:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Volt már ilyen partnerem, és mivel borzasztó érzéki és kedves volt, semmi gond nem volt..
2021. nov. 6. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Nekem barátnőm 180 cm és 100 kg.

de mégis jól oszlik el rajta, nyáron miniruhában, úgy áll sokszor rá, hogy a kocsiban is kicsapja.

Sokszor megnézik, ha megyünk valahova.Ilyenkor mindig a fülembe súgja, ne törődjek vele, mert este úgyis az én faxom fogja leápolni.

2021. nov. 6. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
33%
100 kilós csaj NAGYON kövér.
2021. nov. 6. 20:37
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

A kilogramm nem mindegy, hogy hogyan és miben “nyilvánul meg”.

Lehet, hogy izmos. Lehet, hogy erős a csontozata. Lehet, hogy teljesen arányos.

Nem kell leírni valakit azért, mert nem 42 kiló vasággyal együtt.

Attól még ugyanúgy lehet szexi, kedves, álmaid nője.

De ha azon agyalsz, hogy milyen lehet, anélkül hogy ismernéd, én őszintén remélem, hogy nem jön veled össze!

2021. nov. 6. 20:38
 5/19 anonim ***** válasza:
79%

Egy molett nő is lehet szexi! Kövérnek számít, de ha ápolt, szép az arca,megfelelően öltözködik, akkor is lehet jó nő.

N

2021. nov. 6. 20:39
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Lehet szexi persze.

Te ilyen vagy? (Privatba is megirhatod)

2021. nov. 6. 20:40
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Persze hogy lehet egy molett csaj, jó nő.

Sok ilyen barátnőm volt, ha jól felöltöznek még jobban megnézik őket mint a normál csajokat.

2021. nov. 6. 20:41
 8/19 A kérdező kommentje:

Hali! Köszi a válaszokat!

Én srác vagyok…

Nekem tetszik egy nő, akinek ilyenek a paraméterei… Bár meztelenül (még) nem láttam.

Nekem akkor is nagyon tetszik, hogyha a közízlés szerint “dagadt”, tehát igazából mások véleménye lényegtelen.

De nézegettem az instáját és nagyon sok olyan kommentet kap, hogy milyen dagadt…

És érdekel, hogy vajon akkor én látok e “rosszul” :D

2021. nov. 6. 20:48
 9/19 anonim ***** válasza:
32%

NE!

Ez a lány egészségtelenül elhízott. Ne adjátok alá a lovat, és ne hazudjatok neki, mert itt az egészségéről, azaz az életéről van szó!

2021. nov. 6. 20:48
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Sok dologtól függ. Hova hízik, miért oda hízik, van e valamilyen hormonális vagy pajzsmirigy baja. Illetve ami a legfontosabb, hogy milyen alakja van. Alma, körte, homokóra. A homokóra alak nagyon jól áll a duci nőknek. A nagy popsi, nagy mellek, de minden olyan férfi szemnek gyönyörködtetően arányos alak nagyon jó.
2021. nov. 6. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!