Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 168-170 cm magas nő, aki 95 kg lehet vonzó szexuálisan? Ő mindenképpen kövérnek számít?
#8 ha neked tetszik akkor miért érdekel mások véleménye??? Neked kell tetszenie, nem másoknak. Ne mások életét éld, hanem a sajátodat.
Ezzel együtt ez már túlsúlynak számít, amiből az egészség érdekében nem árt ledobni pár kg-t.
Ha aranyos akkor siman lehet vonzó.
Kuldhetsz képet
Hát nekem 95 kg az sok.Nagyobb mint én.
Lehet hogy másoknak bejön ez,de nekem ez kb olyan,mintha a nő két fejjel magasabb lenne nálam.Nem jönne be,mert sztem röhejes lenne.
Csak itt a nő 20 kilóval nehezebb mint én.
Köszi a válaszokat!
Nincs semmi bajom a linkekkel sem, de érdekes, mert azért egy fokkal kevésbé “hasas” ez a nő…
#17. Én speciel 176 cm vagyok és 67 kg.
Leginkább vékonynak vagyok mondható, de azért van rajtam izom is, mivel a test-zsír arányom százalékosan nagyon alacsony és bár nem olyan sokat, de rendszeresen edzek.
Tehát nálam 28 kilóval nehezebb, úgy hogy csak 6-8 centivel alacsonyabb :)
Mégis elképesztően dögösnek tartom.
4cm-elalacsonyabb. De szintén 95kg. Igen kövér nem is kicsit.
Nem is túl sexi mert visszafogott némileg gátlásos pont a kinézete miatt.
Szerintem ha ledobna 20kg akkor kib@szottúl fa-szállitó lenne. Ha nem lógrajta utána a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!