Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 168-170 cm magas nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 168-170 cm magas nő, aki 95 kg lehet vonzó szexuálisan? Ő mindenképpen kövérnek számít?

Figyelt kérdés
Esetleg akár küldhettek képet is, hogy milyen alkatot képzeltek el, ilyen paraméterek hallatán…

2021. nov. 6. 20:28
1 2
 11/19 Noren1989 ***** válasza:
9%
Ő szimplàn dagadt.
2021. nov. 6. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

#8 ha neked tetszik akkor miért érdekel mások véleménye??? Neked kell tetszenie, nem másoknak. Ne mások életét éld, hanem a sajátodat.

Ezzel együtt ez már túlsúlynak számít, amiből az egészség érdekében nem árt ledobni pár kg-t.

2021. nov. 6. 21:57
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát az te tudod, hogy izgat-e a "van mit bőven fogni" forma. Valószínű igen, mert sokan le se állnának ezen gondolkodni. Kiindulásként én F ként 182-höz vagyok 95, ami némi felesleget jelent, úgy képzelem nő esetében ez jóval több, de azért nem lehet egy extrém eset sem, max jó combos.
2021. nov. 6. 23:51
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Ha aranyos akkor siman lehet vonzó.

Kuldhetsz képet

2021. nov. 6. 23:52
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem szexi, sok hapsi pedig kifejezetten erre a típusra gerjed.
2021. nov. 7. 01:44
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Vannak baromi izgató teltkarcsú hölgyek. Pl egy ilyen csaj jobban felizgatna, mint akármilyen karcsú hölgy:

[link]

De volt már ilyen partnerem, mint a jobboldali képen a hölgy a plusz kilók után, életem legjobb menetei voltak:

[link]

2021. nov. 7. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Hát nekem 95 kg az sok.Nagyobb mint én.

Lehet hogy másoknak bejön ez,de nekem ez kb olyan,mintha a nő két fejjel magasabb lenne nálam.Nem jönne be,mert sztem röhejes lenne.

Csak itt a nő 20 kilóval nehezebb mint én.

2021. nov. 7. 13:15
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nincs semmi bajom a linkekkel sem, de érdekes, mert azért egy fokkal kevésbé “hasas” ez a nő…

#17. Én speciel 176 cm vagyok és 67 kg.

Leginkább vékonynak vagyok mondható, de azért van rajtam izom is, mivel a test-zsír arányom százalékosan nagyon alacsony és bár nem olyan sokat, de rendszeresen edzek.

Tehát nálam 28 kilóval nehezebb, úgy hogy csak 6-8 centivel alacsonyabb :)

Mégis elképesztően dögösnek tartom.

2021. nov. 7. 13:32
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

4cm-elalacsonyabb. De szintén 95kg. Igen kövér nem is kicsit.

Nem is túl sexi mert visszafogott némileg gátlásos pont a kinézete miatt.

Szerintem ha ledobna 20kg akkor kib@szottúl fa-szállitó lenne. Ha nem lógrajta utána a bőr.

2021. dec. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!